Dua Busratye yok canım ilişkide en fazla nereye gidiyorsa oraya kadar bence yan kemiklere bakılıyor sanırım
Maviss35 Dua ay sözde bende bugün gidiyordum uyku o kadar tatlı geldiki kalkıp gidemedim 😅😅 sevindim rahat geçmesine canım benimde böyle rahat geçer muayenem inşallah
Dua Maviss35 ya evet senin de vardı vay uykucu seni 😂 neyse yarın üşenme git inşallah seninki de kolay geçer
GokceGenc SedanurAydnAta bndede mantar var :( acırmı acaba ya.. aslında sole bnm ilişkiden snra cok akıntı gelio mantar yani ama snra duruo napcam hiç bilmiyorum :(
SedanurAydnAta GokceGenc canım daha hiç alttan muayene olmadım doktorum acır dedi çok acı olursa normal doğum yapmayı düşünmüyorum 😖
Ilkgozagrimiz Dua yaa bn anlamadm kacinci haftada yapiyolar ve devlette dogum sancisi gelmeden yapmiyolar
GokceGenc SedanurAydnAta offf bnde eger kasarsam olmaz bnmde sanırım :( peki bu mantar geçirme yolu yokmu fitil falan fayda etmio ki bana :(
UluElif Dua kaçıncı haftada oldunuz muayene? Bende bugün oldum 1 saat falan önce kan geldi 41. Haftadayım acaba nişan mı yoksa muayeneden ötürü mü bilemedim. Sancım yok bu arada 🙄
Dua UluElif 38 de oldum bugün yani muayeneye başlarken dedi zaten kan gelebilir diye geldi de ama öyle çok bi şey değil sanki adet başlangıcı gibi bikaç damla
SedanurAydnAta GokceGenc banada fayda etmiyor canım ya maalesef 2 kutu bitirdim fayda yok hele o fitili atmak çok iğrenç zaten🤢 antibiyotik kullandım yine fayda etmedi doktorum ilaç vermiyor artık 🤦🏼♀️
GokceGenc SedanurAydnAta bnde artık doktoruma solemiyorum ztn bıktım cunku valla bzn cok feci oluo dayanamazsam arıyorum yine fitil verio 😊
ElifMustafacan SedanurAydnAta merhaba elma sirkesi kullandınız mı bana hemşire arkadasım onermıstı bıraz suyla karıştırıp dırekt vajınal bolgrnıze dökün yanma oluyor ama yıkamayın hemen o şekilde kurusun bana çok iyi gelmişti
SmyyeOsmn Sakaryali54 aynı şey canım ebe doktor fark etmiyor sana her şekilde onların iyi davranması lazım yani
tugbatugba Kızlar ben vajinismus belasını yaşamış ve kendi aşmış biri olarak cati muayenesi oldum geçen hafta ve kendi ağzımla yaktım kendimi derken çok şükür iyi geçti.. doktora korkumu ve vajinismus geçmişimi rüyalarıma kadar çatı muayenesinin girdiğini anlattım 37 haftalik iken istersen deneyelim hafifçe dedi zorlanirsan sana göre bir yol çizeriz dedi korkudan tansiyonum 14 e çıktı muayene olmadan ama doktorum o kadar iyi yaklaştıki bana iki dakika sürmeden sorunsuz rahat geçti çok şükür nefes alıp vererek kendimi biraktim ve üstümden tonlarca yük kalkkmis gibi hafifledim
SedanurAydnAta GokceGenc fitilde kullanması zor canım kuru olduğu için çok zor atıyordum 🤦🏼♀️ 33+4 üz bakalım ne olacak