Dua Kızlar benimki çok şükür çok rahat geçti kasmadım kendimi ve acı filan hissetmedim inşallah sizinkiler de kolay geçer kan geldi bu arada gelebilirmiş bikaç gün korkma dedi bilginiz olsun bence korkulacak bi şey değil korkmuyordum açıkçası zaten 😂
Hafizeipek Dua çatı muayenesinde 2 tane parmakla bakiyo doktor sonrasında çoğu kişide lekelenme oluyo ama cinsel ilişkiden sonra kanama lekelenme olmuyor neden bu kadar farklı ki acaba 🙄
Zuleyhakaan Dua bende mantar vardı herhalde ondan kaynaklı cok fazla ağrımıştı. Ağlamıştım baya hatta o zaman benimle gelen arkadaş çok korkmuştu. Haftalar sonra ona da baktılar ama hiç ağrımadı dedı hatta hiç bişey hissetmedım dedi ve aynı doktordu😔
Denizkizi Dua bazıları insanı gereksiz korkutuyor yaa Allah askina bu cati muayenesi tam olarak nasil oluyor
Dua Hafizeipek ama etrafına da bakıyor yani gezdirdi biraz parmağını ve açıklığına da baktı canım ondan oluyodur muhtemelen
BabyDrs Hafizeipek tek merak konum bu kan gelme sebebi ne iki parmak giriyosa yani anlamadım bende nasıl kan gelir ki
SmyyeOsmn Bende bugün çatı muayenesi oldum geldim ve korkulacak gerçekten bisy yok benim doktorumda elle muayene etti ve kanama felan olmadı daha . Kimseye kulak asmayın bence ben Geçen hafta olacaktım milleti dinlediğimden tansiyonum hep yüksek çıktı ve bu hafta muayene oldum
Gullsenn Bugün bende çatı muayenesi oldum kesinlikle abartıkları kadar bir şey yok. Rahat olun korkmayın alttan ultrason muayenesi gibiydi
Englishteacher Ünide ebe arkadaşlarım tuşe derdi aynı şey sanırım ozamanlar pek ilgim olmadığı için detay sormamıştım keşke sorsaymışım ya 😃 hakkaten ilişki sırasında kanama olmazken tuşe de neden oluyor ki 🤔 evliliğimin ilk aylarında ilişkide zorluk çekiyordum doktora gitmiştim ve beni vajinal muayeneye sokmuştu zarıma falan bakmıştı acaba benzer bişey mi ki eğer öyleyse korkulcak pek de bişi yok
Dua Englishteacher muhtemelen benzer ☺️ Burda çok yazılıyor ve geneli kötü anlatılmış açıkçası korkmaya gerek yok bilinsin diye yazdım
kckynssna Ayseruya aynen doktordan doktora değişiyo ben 38 im daha yapmadı en son 36 da gitmiştim tabi, cumartesi randevum var 38+6 olcam muhtemelen o zaman yapar bişey demedi ama
Sultan_35 SmyyeOsmn herkeste illa kontrol oluyor ama demi benim doktorum erkek birazcık çekiniyorum soruyorlar mı mesala istermisin istemezmişim diye .
SedanurAydnAta Zuleyhakaan canım bendede enfeksiyon mantar var 33+4 üm doktor normal doğuma engel olmaz ama her muayenede canın yanar dedi gerçekten çok zor mu 😖
Zuleyhakaan SedanurAydnAta inan ne doğumda ne doğumdan önce cektiğim acılarda o kadar acı yaşamadım bende doğumdan korkma yani mantardan dolayı. Ama belki ilk olduğu için de olabilir evet ağrı yaptı. Bide şöyle düşğn doğum sırasında bu ağrı olmadı en azından o daha önemlıydı😬
Zuleyhakaan SedanurAydnAta yanı doğum zamanında ağrı derken sancılardan bahsetmıyorum sadece sürekli açılmana bakıyorlar, bakarken yaşadığım acıdan bahsedıyorum.
GokceGenc SedanurAydnAta bndede mantar var :( acırmı acaba ya.. aslında sole bnm ilişkiden snra cok akıntı gelio mantar yani ama snra duruo napcam hiç bilmiyorum :(
SedanurAydnAta Zuleyhakaan bende onu diyorum zaten canım doktor da öyle dedi her alttan baktıklarında canın acır dedi
Dua Denizkizi canım eldiven taktı parmağına da o ultrasona sürdüğü jelden sürdü iki parmağıyla baktı rahim yumuşamışmı diye biraz parmağıyla sağına soluna doğru hareket ettiriyor o kadar