Hatice11111 34_34 benden hastane hakkında bilgi istemistiniz doğumum normal oldu 8.000 TL biraz indirim yaptılar bı 800 TL toplam 7.200 TL ye geldi doğumum 🥰çok memnun kaldım doktor olsun ebeler memnun kaldım çok yardımcı oldular her konuda
34_34 Hatice11111 indirim kendileri mi yapıyorlar siz mi konuştunuz nasıl oluyor ben daha bu hafta gıtcem nasip olursa doğum fiyatlarını nerden öğrenmem gerekecek gidince acaba doktorunuz Fatma hanım dı dimi
Hatice11111 34_34 evet Fatma hanım bizim orda bir tane tanıdığımız çalışan var benim eşim turizmci oraya hep müşteri götürüyor ve ben baya oldu oraya gidiyorum öyle indirim yaptılar ☺️
34_34 Hatice11111 bende haftaya randevu aldım muane için inşallah sizin gibi mennun kalırım. Size indirim yapmışlar uzun sürer gittiniz için
34_34 @“Hatice11111” Hatice11111 ne güzel nasip olmuş size Allah kolaylığını vermiş 🙏🙏 bende zaman azaldıkça korkuyorum ilk doğum olacağı için
Yekvas Kubra-2363 cok memnunum dr degil arkadas gibi ve cok temkimli saglam adimlarla ilerliyor riske atmiyor
Zmrt_5 İstanbul esenler Güney hastanesi Songül hanıma gidiyorum yoğun biraz ama memnunum Muayene:250 Sezaryen: 5000
Yekvas Kubra-2363 songulu bilmiyorum ama nagihan sadece detayli istiyor ikilinin zamani gelince haber veriyor yaptirmaj istersen diye. Seker yuklemesi yaptirmadim iki hamileligimde de mesela evde kontrol ediyorum sekerimi yaptirmak istemiyorum dedim gerek yok dedi asla zorlamiyor
MaviDeranHazal mertuvena ya kusura bakmayın ben bu yorumu hiç görmemişim. Evet ben hamileliği öğrendikten sonra yaptım ne yazık ki. Öncesinde yaptırsaydım yarı fiyatına sigorta yaptırabilirdim..
MaviDeranHazal Ss1 şuana kadar şimdi numarasını vermedi doğuma yakın verir mi bilmiyorum. Ama biz hastane üzerinden iletişime geçiyoruz genelde ve ulaşabiliyoruz
Rukiye24 Melike1616 üçüncü gidişim yani ben bi kez değiştirdim yani bilemiyorum tam anlayamadım ama daha da değiştirmek istemiyorum vaktim de azalıyor