Mervesecginer 34_34 selime hanım Yok ocaktan önce olacakmış belkide anlaşmamız bı an önce yapalım diye de olabilir
34_34 Hatice11111 mesela bende normal doğum istiyorum ama bebek donmedı bırsey oldu sezeryan yapması gerektı ozaman normal doğum ğcretınden mı odenıyor sezeryan ücretınden mi ödeme yapılıyor
34_34 Hatice11111 az kalmış sizin doğumdan sonra hastane ve doktor hakkında bilgi verebılır mısınız bebiş kız mı erkek mı sızın
Hatice11111 34_34 tamam olur haber veririm erkek inşallah 🥰🥰ya sizin cinsiyet hastane ve doktordan memnunum fakat fiyatlar biraz pahalı ya😐
34_34 Hatice11111 benimde erkek 🥰🥰oğlusum çevrede en büyük donanımlı hastane orası tereddüt etmiyor en azından insan çok kişi oraya gidince benimde önceliğim orasıydı yüksek DİE istemedim ama en mantıklı içine sinen orası oluyor bilindik en azından
34_34 Hatice11111 yok gecıcim oraya ondan doktordan memnunmuşsunuz dıe sordum bezmialeme gidiyordum ben Asya ya gıttım geçen ay küçük diye içime sinmedi
Hatice11111 34_34 ben bezmialeme gittim hiç memnun kalmadım doktordan ve bebeğe güzel bakmıyor o yüzden 2 gebeliğim de Avrasya da geçti süreçleri baştan sona kadar aynı doktor da
Hatice11111 34_34 benden hastane hakkında bilgi istemistiniz doğumum normal oldu 8.000 TL biraz indirim yaptılar bı 800 TL toplam 7.200 TL ye geldi doğumum 🥰çok memnun kaldım doktor olsun ebeler memnun kaldım çok yardımcı oldular her konuda