İstanbul Bağcılar Atlas üniversitesi Medicine Hospital e gidiyorum bu 3. Doğumum olacak 2 çocuğumu da burda doğum yaptım. Normal doğum 5.500 zorunlu sezeryan için şuan 9.500 Ocak ayında tekrar fiyatların değişeceğini söylediler
Muayene için indirimim var 227 ödemiştim
Selma çoşkun uysal a gidiyorum
Doktorum çok ilgili birisi herseyi ayrıntılı anlatıyor hemen acele muayene etmiyor bu çok önemli bence hastasına değer veriyor . Bahçelievler medipol eski Nisa da da ayrıntılı ultrason için Reyhan Has a gittim bu alanda çok başarılı. Ve yılların doktoru boşuna Prof diye başka doktorlara çok para vermeyin yakınsanız Reyhan hanımı tercih edebilirsiniz .Reyhan hanımın eşi de çapa da zaten. Prof
Gerçekten çok kaliteli bir doktor .
Bahçelievler medipolde doğum yapan bir arkadaşım hiç memnun kalmadı ama Nisa iken daha iyiydi dedi
Suan tam oturmamış sistem dedi. Normal doğum yaptı bebeği 2 saatte getirmişler filan lüksüne aldanmamak lazım birde gece doçent bi doktor nöbetçi miş Eksta ücret istemişler arkadaşım itiraz etmiş biz seçmedik sonuçta nöbetçi idi demiş . Bazen uyanık olmak lazım yoksa özeller para kasıyor . Rahatına düşkün ve durumu iyi olan özeli tercih ediyor tabi