Umay255 Gunesligunler- bende seninle ayniyim kilolarda aynı ama benim son adet tarihime göre 28+ 4 oldum ultrason da 30+5 bugün kilosu da 1.400
Yldzkpcc Busudiyin ben 3 gün önce doktora gittiğimde 31+5 dik. bebeğimin kilosu 1700 dü. Doktor biraz zayıf dedi çok üzüldüm. Şuan 31+2 yim
Mucizemi_beklerkennnn tombul0bebek bn 32 de gttigmde 1700gr dedi doktor 30 hftalik kdar ckti malesef. Sizinki iyi msallah neler yedinz pylasir misinz
tombul0bebek Mucizemi_beklerkennnn Ne bulsam yiyorum valla çok iştahlıyım normalde de sabahları yumurta peynir yağ falan sabit diğer öğünlerim ne olursa
1995_ Gokceeeee bence gayet iyi canım zaten bı problem olsa doktorun söyler gereksiz strese sokma kendini 🙂
Gokceeeee 1995_ Haftasıyla uyumlu demişti ama biraz az geldi bana yemeğe yüklenmeye başladım artık kilo alsın diye 🥰
Gul-18 ozgetoozge son ana kadar normal düşünüyor zaten devlette isteğe bağlı sezeryan yok dedi ins normal gelir
ozgetoozge Gul-18 benimde 38+1 bugün 3400 kg doktor 39a kadar bekleyelim gelmezse 39da sezeryan düşünebiliriz dedi kilosu biraz fazla oldugu icin İnşallah kendisi gelir en basindan beri normal için hazirladim kendimi 🥲