ecemsuuuuu cimcimemmmm hmmm iyiymiş ozaman inşallah sağlıkla gelirler .. son haftalarda kilo daha iyi aliyolarmis inşallah iyi gelişirler bnm erken doğum riskimde var
ozgetoozge Gul-18 benimde 38+1 bugün 3400 kg doktor 39a kadar bekleyelim gelmezse 39da sezeryan düşünebiliriz dedi kilosu biraz fazla oldugu icin İnşallah kendisi gelir en basindan beri normal için hazirladim kendimi 🥲
Gul-18 ozgetoozge özel deki doktorum kilosu böyle giderde sezeryan olursun dedi devletteki hiç birsey demiyor kilolu bir bebek diyo ama son ana kadar normal diyo Bende normal istiyorum ama kilolu bir bebeği nasil doğuracam bilemiyorum hayirlisi ile gelsinler ins
Hayattumutt Sinoshyy 40 gün süren bir kanamam oldu,plesentada yırtık gibi bir durum ve kordonda 2 damar,mecburen gittim,gitmeyede devam edeceğim gibi.2 farklı doktora gidiyorum,sırayla.
Ebru-EY Gulsumdamla valla bu doktorlardan bişey anlamıyorum ben 😂 hamileliğimin ilk zamanları 3 farklı doktora gidiyordum. Biri zamanında diyordu, biri 7 gün önde diyordu, diğeri 10 gün önde diyordu 😂 anlamadım yani. Bende zamanında diyen hocayla devam etmeye karar verdim 😂 zamanındadır heralde 😂
Gulsumdamla Ebru-EY valla herşeyi geçtim ben doğduğunda 3 kilo kadar olsun yeter hem doğum için hem de sağlık için yeterli Allah sağlık versin de 2 kilo ve zamanında doğan bebeklerde çok güzel kilo alıyorlar 🥰🥰 iştahsız bir gebelik geçirdim 8 ayda çok dikkat ettim zorladım kendimi ve bebeğim bu kiloya geldi çok şükür
ecemsuuuuu cimcimemmmm maşallah çok şükür bnde o haftalara gelirim inşallah vaktinde doğarlar benim daha 31 olmama bile coookk var zaman gecmiyo korkuyla yaşıyorum
Mlkrshn Papatya1997 benimde 30. Hafta 1556 gram 40 cm doktorum iyi dedi .Bence kiloya takılmayın.saglikli mi ona bakın
Papatya1997 Mlkrshn karın cevresı bır hafta gerıde dedıgı ıcın takıldım aslında yoksa sağlıklı olsunda kılosu onemlı degıl 🙏