1995_ Gokceeeee bence gayet iyi canım zaten bı problem olsa doktorun söyler gereksiz strese sokma kendini 🙂
Tubacngl Tugba_umy3 iyi bence canım benimkiyle arasında pek fark yok doktor gelişimi çok iyi dedi bana
Emine19 tombul0bebek bana da öyle dedi ve ileriden gidiyor dedi. Şekere baktılar çıkmadı insulin direncin olabilir dedi
Gul-18 ozgetoozge son ana kadar normal düşünüyor zaten devlette isteğe bağlı sezeryan yok dedi ins normal gelir
Debayami Yamur47 benim kızım 16.haftada 350 400 gr yakindi. Şuan 26 haftayız En son gittiğimde 650 gr di yaklaşık 2 hafta önceydi kontrolüm cnm.
Ysmeslm aysegul6044 maşallah ya ne yiyorsunuz byle ekstra bisey varmi aynı haftadaki benmki biraz küçük gibi
aysegul6044 Ysmeslm bizimki biraz haftasına göre önde zaten sizinki ne kadar bence normaldir ceviz badem peynir karpuz balık çok yedim yaz boyunca onun etkisi sanırım birde bol meyve tüketiyorum
Bendis22 Papatya1997 benimde 30+3 te 1450 idi geri dedi doktorum ctesi bi daha kontrole çağırdı 🙄 bakıyorum nette falan normal sınırlar içerisinde yazıyo aslında 🤷🏻♀️ sağlıkla bi doğursak 😅