• Doğum
  • Yarın sezeryan oluyorum

Asiyearslan hiç korkma canım bende 2.yi olcam inan diceksim ki bu muydu yani hemencecik alcan kucağına bebişin merak etme Allah yardımcı oluyor 🙏🏻

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍

Asiyearslan aynen senin gibi korkuyordum hatta hastaneye hiç uyumadan gittim ameliyat sedyesine yatırdıklarında bacaklarım taş kesildi ağlayarak indim ameliyathaneye zaten ama çok şükür çok güzel geçti hatta çıkınca demişim ki buna mı ağladım bumuymuş korktuğum şey diye sayıklamışım bugün 9 gün oldu yine olsa yine sezaryen yaparım diyorum hiç korkma canım

Asiyearslan spinal istedim canım astımım var genel ciğerime zarar verir diye benimde ilk doğumum olacak inş

Asiyearslan benim gibi korkak bile olduysa iğneden bile korkan kolay atlatirsinjz Allahını izniyle. Ben genel anesteziyle sezaryan tercih ettim korktuğum kadar değilmiş dedim hayırlı dogumlariniz olsun inşallah 🙏

Asiyearslan bende şuan hastanedeyim yarın Sezeryan olacağım 39+1 olduk artık vakti geldi damaryolum falan açıldı şimdiden korku illaki oluyor ama güzel olumlu şeyler düşün rabbim yardımcımız olsun 🥰🌸🤲🏻

Asiyearslan bende kokruyordum inan her şey o kadar güzel geçti ki anlatamam kendinizi Korkutmayın sadece çekişdirmeleri hiss edeceksiniz bebeğinizi gördüğünüz an her şeyi unutuyor insan🥰