Yarn sabah 9 da ameliyatım var spinal olcak ama ben çok fena korkyorm sanki ölecekmişm gibi hissedyorm 😢 sabahtan beri aglyorm nasl olcak ne olcak blmyorum . Benim gibi korkup ameliyatı güzel geçen varmı
Yarın sezeryan oluyorum
Asiyearslan sağlıcakla kucağıniza alırsınız inşallah.İlk doğum mu ?
Asiyearslan
Canım komposto götürdüm yanıma, termosa koyup erik ve kayısı, su içmeye başladığımda hemen içmeye başladım hem sütüm çabuk geldi hemde gazım çabuk çıktı hatta sabahına büyük tuvaletimi bile yapmıştım 🙋🏼♀️ Bol bol su iç ve bebeğini olabildiğince memede tut, öyle saat sayma 2 saat falan diye. 2 saat en uzun süre sen yarım saatte bir meme ver hem sütün gelir hem bebek emmeyi öğrenir hemde sarılık olmaz. Ayağa kalkmaya izin verdiklerinde hemen kalk, ilk kalkış biraz acılı ve yanmalı oluyo ama yürüdükçe açılıyorsun emin ol biraz dişini sık sonrası çok kolay emin ol. Benim baş ağrım olmadı ama filtre kahve tükettim. Kahve bulamazsan bitter çikolata, çikolatalı dondurma ve ağızda buz eritmekte işe yarıyor. Allah yardımcın olsun 🙏🏻
Asiyearslan tek kalmamaya çalış canım yanında sevdiklerin olsun Allah’ın izniyle kolay geçer inşallah
Asiyearslan korkma bende yarın sezeryan olacam sakinim duş alıp kuran okuycam rahatım maşallah
Zmraemr evet ilk doğum 😟
Demirssmomm amin çok sağol , söylediklerini mutlaka yapacam 🙏❤️
Fatmaztrk insllah 😟😟
Asiyearslan hiç korkma canım bende 2.yi olcam inan diceksim ki bu muydu yani hemencecik alcan kucağına bebişin merak etme Allah yardımcı oluyor 🙏🏻
Umut60 spinalmi seninde genelmi
okunmusciklet insllah dedgn gbi olur çok korkuyorum süreçten iğneden
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍
Asiyearslan aynen senin gibi korkuyordum hatta hastaneye hiç uyumadan gittim ameliyat sedyesine yatırdıklarında bacaklarım taş kesildi ağlayarak indim ameliyathaneye zaten ama çok şükür çok güzel geçti hatta çıkınca demişim ki buna mı ağladım bumuymuş korktuğum şey diye sayıklamışım bugün 9 gün oldu yine olsa yine sezaryen yaparım diyorum hiç korkma canım
Asiyearslan spinal istedim canım astımım var genel ciğerime zarar verir diye benimde ilk doğumum olacak inş
Bende yarın spinal sezeryan olucam ilk bebeğim insallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏
Asiyearslan benim gibi korkak bile olduysa iğneden bile korkan kolay atlatirsinjz Allahını izniyle. Ben genel anesteziyle sezaryan tercih ettim korktuğum kadar değilmiş dedim hayırlı dogumlariniz olsun inşallah 🙏
Demirssmomm kompostoyu doğumdan hemen sonra mi tükettin yoksa doğumdan önce mi 🙈
Son-ali295 amin inşallah 🙏
tugbamommm insllah benmde güzel geçer korktuğum gibi olmaz 😟
Umut60 sağ salim atlatalm insllah 😟