meryemsareveannesi21 Haftam sırt ağrılarından yatmam biraz zorlaşıyor ve mide bulantılarım koku hassasiyetinden dolayı aşırı derecede çoğaldı inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılarım bebeğimi kucağıma sağlıkla alarak biter
Mervetunc Betulisik 13+2 bu gün mide bulantılarım azaldı ama tiksintim devam ediyor galiba geçmeden devam edicek böyle
Nurakilli_06 10+4 sırt ağrılarım var bulantılarım çoğalmaya başladı hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum 🌞
Mhtpkts @Emineo98 kalp atışlarını pazartesi duyacağım inşallah ben de hiç bir belirti yok kokuya hassastık var mide bulantı vs yok
Tiiffany Emineo98 daha dün oğrendim kac haftalıgım bilmiyorum. Geçen hafta midem bulanıyordu regl zamanı geldi diye düşünmüştüm megerse 😀 Aşerme bende 2 gebeliğimde de olmadi. Ya o bana birazzzzzz şımarıklık gibi geliyor ☺️
Mhtpkts @Emineo98 inşallah duyarsınız duyarız ☺️benimde pazartesi allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin 🌺🤲
AlmilaninAnnesiii 7+4 ve şimdiye kadar hiç bulantı geçirmedim sadece bir haftadır yorgunluk halsizlik hissediyorum başka bişey yok. Yarın kalp atışları için gideceğiz bakalım 🥰
didemmmm1705 AlmilaninAnnesiii hem adaşız hemde 1 gün önde gidiyorsunuz benden 🙈❤️ Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
excitedmom- Emineo98 6. Haftadayiz bizde keseyi gördük fakat kalp atışı yok hala 7. Haftamizda tekrar gdicez sağlıkla duyarız onu da inşallah. Mide bulantisi çok hafif sabahları oluyor siddetli baş ağrım var geçmiyor 😑
didemmmm1705 excitedmom- Döllenme geç olduğun da kalp atışı 7. Hafta duyulabilir bende geçen hafta duydum Allahın izniyle o mutçhteşem duyguyu yaşayacaksınız ❤️
FtmKlc14 Burcu350947 benim regl gecikmemden iki hafta önce başladı aşırı bı bel ağrısı hala var 6.haftaya girdim
Babybaby12 Burcu350947 evet oluyor hatta bazen kasıklarım da sancı oluyor sanırım yerleşmeden kaynaklı