Ebru060619 ya kuzum o dönemlerden geçtiğim için insan kim ne dese büyük ümitler bağlıyor şu an evet yaşadım desem ve olumsuz bişi yasasan senin kadar üzülürüm yemin ederim. Hatta ben adetimden 6 gün önce silik çizgi ile gebe olduğumu öğrendim öğrenmeden evvel inanılmaz kasık ağrısı yaşamıştim içimden de diyodum ki acaba hsgden dolayı ben bu ay çok ağrılı mi adet olucam ya da adet düzenim mi bozuldu çok ağrım vardı. Ama işte adetten değilmiş. 6 gün öncede şöyle öğrenmiştim, her ay klasik test yapıyodum o ay evde tek bı tane kalmıştı test , o gün uykudan asla kalkamıyorum ve göğüs uçlarım sızlıyodu çok fazla kasik agrimda olunca dedim ya adet düzenim bozuldu ya da hsgden dolayı ağır bı adet geciricem diyodum. Adet olmadaj önce kalan son test vardı onu yapayım dedim ve inanılmaz ümitsiz şekilde yaptım , testi yaptıktan sonra makinenin üstüne koydum testi tuvalete tekrar döndüğümde ikinci silik çizgiyi gördüm hatta silik olduğundan test bozuk sandım sabah 9 a kadar ellerim titreye titreye bekledim ve inanamıyodum içimden testin sorunlu olduğuna inandırmistim kendimi çünkü aksi çıkarsa yıkılırdim , çok negatif bı şekilde sabah 9 da kan tahlili verdim ve pozitif 🥲 daha sonra hsg sonrası boş gebelik çok fazla yaşayan ksii olduğu için bu seferde kese görünene kadar boş değildir inşallah diye diye geçti. İnan ben hamile olduğumu zor kabullendim inanamadim🥲 Rabbim inşallah kucağını boş bırakmaz sana dua edeceğim kuzum inanıyorum olacak, isyan etme yeter ki 🌸🤲🏻 Ben bu siteye girdiğimde 6-7 haftaliktm şu an 34 haftalık olduk hala daha inanamiyorum ara ara diyorum rabbim elhamdülillah mucize verdin bana. İnşallah olacak sakin ve stressiz yönetmeye calis bu süreci yeter ki 🌸🌸🌸