Ebru060619 Kivircikkuala şimdi bi doktora gidicem bakalım ona sorucam eğer tekrardan önerirse İstanbul şişlide cevat hoca varmış çok iyi diyor herkes ona gidicem tekrar hsg için, ama ameliyatı önerirse zahide küçüğe gitmeyi istiyorum
Esku Ebru060619 ameliyatta olumlu sonuç alanda var tabi ki benim doktorum da ameliyat önerdi ameliyat oldum başarılı olmadı bekledik 7 ay hamile kalamadım yumurta kalitem de zayıfmış o yüzden de kalamadım belkide inşaAllah olumlu sonuç alırsın sen
Damlacaa Ebru060619 mutlaka edeceğim inan bana 💖🤲🏻 rabbim kucağını doldursun sağlıklı bir yavru nasip etsin inşallah sana ve bekleyen herkese 🤲🏻🤲🏻💖💖💖
Kivircikkuala aybarsaybuke Ebrarabla_06 Ebru060619 @Damlacaa @2prensesannesiiii @kubraselcuk Kızlar bu ilk görüntü kapalı olduğu hali Buda son hali
2prensesannesiiii Kivircikkuala siyah yuvarlaklar ne kuzum bide2. De ilaç yeni atılmış galiba tüplere gidip açması gerekiyor yanlış bilmiyorsam sende açıldığını söyledin🥰
Kivircikkuala 2prensesannesiiii ben bilsem 😃 bende bilmiyorum ama yazılı raporda yukarıda herşey temiz
aybarsaybuke Kivircikkuala ben hemşireyim ama röntgenden cok anlamam doktor öyle dediyse zaten doğrudur yanlıs bilgi vermez. İçini ferah tut canım
Kivircikkuala aybarsaybuke Ay inşallah güzel sonuçlar olmuştur bekliyorum bakalım randevu aldım yeniden 21.10 bakalım