Melisashn bende aşılama oldum. Levmontu bıraktım tuttuysa diye ama 4 gün sorna tekrra başladı. Hayat yaşanmaz hale geliyor malum alerji ile. Tekrar attım az önce hapını ama içim rahat etmedi acaba kötü mü yaptım diye

Aselyusra benim de içim rahat etmiyor ama mecbur kullanıyorum şuan şükür bebeğimizde bir sorun yok ilk ay ben kullanmadım çok kötü geçti 3 ayın sonuna doğru başladım levmonta çok zor alerjik rinit bi doktorunuza danışın öyle kullanın benim göğüs doktorum hamilelik testin pozitif çıkınca bırak demişti alerji ilacını o ara bıraktım birinci ayında kullanmadım sonra devam 🥲

Aselyusra inşallah size de nasip olur rabbim gönlünüzdekini size nasip etsin inşallah ❤️

Gultsn35 iyi geldi ama o da bı sure sonra etkisini kaybetti diğerleri gibi aeirus aldm 1 ay iyi geldi şimdi yine aynıyım valla berbat bisey bu alerji emzirme dönemi geçince aşıya başlamayı düşünüyorum kızımda da egzema çıktı şimdi genetik alerjiden dolayı 🙆

Gultsn35 bende hep fixdual kullanan biriydim hamilelikte kullanamadım dahiliye doktorum ilaç önermedi bir şekilde idare etmek zorundasın dedi çok zorlanıyorum ama 32 haftalık olduk okyanus suyu tavsiye etmişti bana baharını çek dedi öyle yapıyorum

Buseyllzr ahh çok geçmiş olsun aşılama derken nasıl oluyor alerji içinse bende yaptırayım

Bernnnaaaa ben zyrtec ile devam ediyorum idare ediyor beni onu da içmesem nefes alamam sürekli hapşırıyorum onun için doktorum bu ilacı önerdi

Bende aynı derttenim levmont fixdual doktor kararina kalmış bazılarının gebelik kategorisi uygun oluyor otrivine falan kullanmauin bence okyanus suyu sadece otrivine normal zamandada bagimlilik yapar zararlı bebise de uygun olmaz bilaxten gebelikte uygun diye biliyorum tabi ki bi uzmana görünmeden hareket etmemek şart ben 39 haftayım ögrendigim gün mecburen bıraktım daha da bişey kullanmadım son ay her gün burun kanamasi şikayetim var hapşırık krizlerinden dolayi damarlara zarar mı geldi bilemiyorum 🙄

Gultsn35 evet alerji için aşı tedavisi varmis doktor söylemişti 5 yıl suruyomus ilk başta her ay sonra 15 güne sonra hafta da 1 aşıya gidiyomusuz neye alerjiniz varsa vucuduna belli dozlarda onlardan verip duyarlilik kazanmasini hedefliyormus tedavi. Ücretli bı aşı ama ilk başta sen odemesini yapıyormuşsun aşının daha sonra devlet sana %80 bı geri yatiriyomus bu şekilde alerji hastalarının %70 düzeliyor dedi ama iylesememe ihtimalinde varmış o da 1 yılda belli ediyomus kendini

Esrakeskn ay çok fena. Öyle olacağına içmeni tavsiye ederim. Böyle sana da zarar bebeğe de. Yeterli oksijen gitmeyince bebeğe kötü.