2MinnakAnnesii HurremSultan Henüz cinsiyetimiz belli degil ama oglum olursa Musab Ali ,kızim olursa Merve Lina istiyorum geriye birtek esimi ikna etmek kalıyor 😄
HurremSultan 2MinnakAnnesii ahahah isim biraz değişik şimdiden basla bence eşini ikna etmeye xgskxjxjbx
Rabiaaaa 2MinnakAnnesii bende oğlum olursa musab ismini koymayı düşünüyodum ama anlamından dolayı vazgeçtim
HurremSultan Armess_loya eşim zaten hala filmin etkisinde gxksgxjx söylesem hemen koyarrr😅 hemde şehzadesiyle beraber gxjxgxnxx
Papatyaa_01 HurremSultan oğluş olursa Kuzey düşünüyorum ama Asil, Aren, Göktürk, Yavuz Selim isimleride hoşuma gidiyor
Brck0303 HurremSultan Uraz benim çok hoşuma gidiyor Asaf Aras Kaan Aras çok güzel bak hem akıllı uslu sakın bı çocuk ablamın oğlu benim elimde büyüdü 2 buçuk yaşına kadar ben baktım anlamı da güzel içine sinerse
HurremSultan Brck0303 ablanın çocuğunun adi ne canım. Zaten ikinci bebem sırf o yuzden adı yaman olsun istemiyorum artik. Bütün yamanligini benim üstümde kullanır diye😂😂
HurremSultan Armess_loya ahahha adım niye hurrem sultan sanıyorsun gzjxhxj kocamla beraber bitirdik diziyi😂😂😂
Armess_loya HurremSultan kızzz sen hürem, kocan sülüman, oğlun şehzade, sarayın da huzurun bol olsun bacım ne diyim🧿… muhteşemi yy. izlemeyende varmıdır acep😬😉
HurremSultan zhriscn yağız sadece güzel qma Talha bana güzel gelmiyor😬 gördüğüm Talha çocukları beni Talha isminden soguttu😂
Brck0303 HurremSultan Kaan Aras çok uslu sakın akıllı bir çocuk 3 yaşadı hala oylr mesela kaynanamın da var 3 yaşında bağırıp çağıran herşeyi inatla yaptıran biri biz bı kere yok dersek hiç uzatmadan tamam teyze diyor bı daha demiyor onu akıllı çevremde 3 4 tane daha var Kaan Aras onalrda öyle
HurremSultan Deletedmom_85 Ay zeyd ismi çok hoşuma gidiyor ama sıkıntı yaşarmı diye düşünüyorum. Eşim de pek istemiyor sanki Arap ismi diyorhxjxjxxxh
HurremSultan Brck0303 maşallah suphanallah adıyla yaşasın inşallah🤍 ama eşime bir soracağım guzelmis isim uyumu🖤
HurremSultan Armess_loya qhahaha valla öyle birde üstüne suluman gibi ceket atsa bebe geldiği için 😅😅😅 tam Hürrem&Suluman olduk xgskhxx
HRHR HurremSultan ya sorma BNde aynen isim bulamıyorum içime sinmiyor Sinirlerde hep akrabalarda var Ben ayaz kuzey ardan aram robin düşünüyorum bakalım
HurremSultan HRHR bende beğendiğim isinler var ama akraba bebeleri koyduğu için. Qyni olsun istemiyorum.