MSultann HurremSultan Aşko bende 30 haftalıgım bizimde isim yok Dügme kadar diye severdik dügme kaldı çocugun adı. Durayım şurada belki isim denk gelir 😰
uykusuzbirben HurremSultan 35 haftalık olucam neredeyse ama kızıma hala isim bulamadık niyeyse benim içimede hiç sinmiyor düşünrken Sanrm brz fazla ileriyi düşünüyrm dalga geçilecek isimse filan vazgeçyrm hemen yada anlamı güzel değilse
HurremSultan uykusuzbirben qy bende öyleyim çıldırıyorum ya. Esim de ileriyi dusunuyor sürekli birde hayali devrim koymaktı ama vazgecirdim ilerde sorun yaşar belki diye
Eylulmom_ HurremSultan milan, Yekta, barlas, Aras , göktug benim beğendiğim isimler fikir olabilir belki canım
Emirsmomm HurremSultan ilk çocuğum erkekti dedim ki of ya erkek isimleri çok kıt ve az eğer kızım olursa hemen bulurum diyordum 😂 zar zor karar vermiştik o zaman Emir koyduk. Şimdi kızım olucak nasipse ve bir türlü hiçbir isime karar veremiyorum hiçbiri içime sinmiyor eşim Hafsa da zorluyor ama bilemiyorumm ne kadar zormuş bu isim mevzularııı 😭😭😭😭😭 25 haftalık oldu kızım ismi belli değil 😂
HurremSultan Emirsmomm evet ya sorumluluğu çok agir geliyor bana. İlerde ya begeesse falan diye kurcaladikca içinde kayboluyor insan
Tugba_oglum HurremSultan İki isim düşünürsen Ahmet Atlas ve Ali Asaf , tek isim düşünürsen Atlas, Arel, Talha, Arden, Uras diyebilirim. Biz Atlas koymaya karar verdik
HurremSultan Tugba_oglum tek isim.dusunuyorum ama bakalım. Atlas benimde beğendiğim isimler arasinda💗
HurremSultan 2MinnakAnnesii ahahah isim biraz değişik şimdiden basla bence eşini ikna etmeye xgskxjxjbx
HurremSultan Deletedmom_85 Ay zeyd ismi çok hoşuma gidiyor ama sıkıntı yaşarmı diye düşünüyorum. Eşim de pek istemiyor sanki Arap ismi diyorhxjxjxxxh
HurremSultan Brck0303 maşallah suphanallah adıyla yaşasın inşallah🤍 ama eşime bir soracağım guzelmis isim uyumu🖤
HurremSultan Armess_loya qhahaha valla öyle birde üstüne suluman gibi ceket atsa bebe geldiği için 😅😅😅 tam Hürrem&Suluman olduk xgskhxx
HurremSultan HRHR bende beğendiğim isinler var ama akraba bebeleri koyduğu için. Qyni olsun istemiyorum.
Rabiaaaa 2MinnakAnnesii bende oğlum olursa musab ismini koymayı düşünüyodum ama anlamından dolayı vazgeçtim