Deletedmom_85 ardenmoms ben bunun adını nerden duydum la acaba 🥲 ne vitamini bu kanka alayım o zaman ya
ardenmoms Deletedmom_85 takviye edici gıda Kanka yumurtalıkların hareketlenmesinde yardımcı oluyor eczaneden bulabilirsin hemen kargolarım istersen fark etmez 😀
tatlisbirkiz Deletedmom_85 merhaba size yumurtalıkları çalıştıran vitamin önermiş arkadaşınız o vitaminin adı neydi acaba :)
Ceyda76 Deletedmom_85 klomende kıst oluşturma durumu fazla olmaktadır Femara da daha etkılı bır ilaç turevidır.Ben üç ay kullanıp sonuç alamayanlardanım
Deletedmom_85 Ceyda76 hadi ya üzüldüm şuanda. Doktorum da 3 ay ni deneyelim dedi benimde hiç umudum yok ya işte 😔
Ceyda76 Deletedmom_85 bıde fazla bas ağrısı yapıyor bende bı ayda 12yumurta oluşturdu çatlattık ama sonuç negatif ondan tüp bebek yolu göründü aşılamayı bıle denemedım ıhtımal düşük dıye
Deletedmom_85 ardenmoms kız saçmalama öyle şey mi olur alırım nolcak genel olarak söyledim. Düşünmen yeter kanka zaten eşimde kızar bizim paramız mı yok tribine girer😄😄
ardenmoms Deletedmom_85 tamam aşkom sen nasıl istersen 😍 yorumdan biri çıkarsa artık ona veririm birine faydam olsun ahahhhs
Deletedmom_85 Ceyda76 bende düşük diye aşılama istemiyorum. Ne zaman ve nerede başlayacaksın tüp bebeğe canım
Prensesmelek Deletedmom_85 3 ay klomen kullandım mlsf bı ıse yaramadı femara ile ilk kullandgm aydan hamıle kaldm cok sukur🙏
gokce66 Deletedmom_85 Aynn cnm 9 ay tedavi görmüştüm son ay da bu hapı kullanarak ve doktorumun önerdiği günlerde beraber olarak Allah’ın izniyle verdi oldu suan 25 haftalık hamileym 🫶😊darısı sana olsun ins
Ceyda76 Deletedmom_85 transfer olduk bile 7.gün bugün.İstanbul Acıbadem Maslak Bülent tıraş hoca da yaptırdık test gününü bekliyoruz
Ceyda76 Deletedmom_85 sağol canım Rabbım kımsenın kucağını boş bırakmasın içlerinde de burda bekleyen tüm kardeslerıme ınsallah