Baaharrr Ozkanzynp kocaeli Gebze de oturuyorum bitane hastanede muayene ücreti 620 720 şok oldum İstanbul’da Bahçeli evler medipole gidiyorum 355 lira şaka gibi herşey cok pahalı
Bhr075 Caglaklckksl 14 haftalığım bende 2 hafta sonra gideceğim belki aynı güne denk gelir kız ☺️ ilki normal diye gittim akşama kadar açılmadı sezeryana aldı
Betulxxx Ozkanzynp Adana Özel muayenehane 900 TL. Riskli gebelik öncesinde 5 düşük var. Ama sonuna kadar hak ediyor
Aseladen myangelson evet ne yazıkki okadar zam gelmiş ben ali emre tahaoğlu takipliyim hatta bugünde doğum yaptım 10 15 gün önce doğum parasına 4300 demişlerdi sezeryan bugün 5670 tl ödedik
myangelson Aseladen eyvahlar olsun 😱 bende yarın gidicem en acil şekilde muayene olmam lazım öğrenirim bakalım. Bu arada gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🌸🤲🏻 Sürekli zam nolacak böyle ya çok zor herşey 🤦🏻♀️🤯
Hayattumutt Muayene ücreti 1000 TL Diğer doktor muayene ücreti 900 TL Riskli gebelik olduğu İçin aylık 1900 TL doktor ücreti veriyorum,her gitmemde muayene ücreti çıkıyor