Kubrabayram1 Beyzaak Zehra kuzu memnunum canım gayet ben normal doğumdan korkuyorum beni çok güzel motive etti hiç olumsuz bişey soylemiyo hep pozitif seni iyi hissettiriyo
elaymoms Aaaysee avmyi biliyorum da biz buraya yeni geldik hastaneyi bilmiyorum teşekkür ederim 😊 gözde hastanesi Selma hoca da çok ilgili
Aaaysee elaymoms evet bir arkadsim da o doktoru önerdi muayenesi dhaa uygun dedi bir dahakine ona gidicem bakalım avm yi biliyorsan eğer gitmeye karar verirsen kimse sorsan tarif eder cpk yakın :)
elaymoms Aaaysee aynen biz eşim askeri personel olduğu için daha da uyguna muayene oluyoruz . Çok ilgililer gayet iyi
myangelson Aseladen eyvahlar olsun 😱 bende yarın gidicem en acil şekilde muayene olmam lazım öğrenirim bakalım. Bu arada gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🌸🤲🏻 Sürekli zam nolacak böyle ya çok zor herşey 🤦🏻♀️🤯
Mlkrshn Ozkanzynp merhaba Ankara Ortadoğu Hastanesi’ne gdyorum .Paket satın aldm muayene kan tahlilleri doğum hepsini peşin verdik On bir bin verdik tam üstünden zaman geçti ben paket aldgmda muayene 350 ydi 400 olmuştur şimdi ya da 450
Mervealtnr Mervekara5 ben gülbin hanıma gitmedim iyi bir doktormuş ama çok paracı diyorlar ben Ali beyde 2 muayeneye 600 veriyorum gülbin hanım tek muayene 800 müş. Ama Ali beyde çok iyi bir doktor ben memnunum