Yasse123 Neslismom dısardan muayene bole yapacak bısey yok ıstedıgın doktorsa veriyorsun.. Helede sorun yasadıysan goze gelmıyo
Aaaysee elaymoms Adıyaman merkez de sanırım yani avmyi biliyorsanız ona 5 dk yürüme mesafesin de orada Meral keski var bir çok kişi ondan memnun kalmıştı benim gittiğim hafta Ayşenur çümen Hoca vardı ona gittim gayet ilgilii samimi biriydi ben memnun kaldım
elaymoms Aaaysee avmyi biliyorum da biz buraya yeni geldik hastaneyi bilmiyorum teşekkür ederim 😊 gözde hastanesi Selma hoca da çok ilgili
Bhr075 Caglaklckksl Evet kaç haftalıksın canım benim ilk doğumumda tea da oldu. Birdahaki randevun nezaman
Caglaklckksl Bhr075 34 haftalığım canım, 36 da gidicem. Senin kontrolün ne zaman kaç haftalıksın. İlk doğumun normal mi oldu
Bhr075 Tubacngl Tea tavadzeye gidiyorum burdan bir arkadaş daha çıktı ona giden pişman olmicaksin canım 🥳
Tubacngl Bhr075 Onun bide Rahime hanımın adını duydum bende peki doğum fiyatı hakkında bilgin var mı ve doktor mesai saati dışındaysa ek ücret alıyor mu
Ysm0307 Anonymousmom hmm anladım ben şahsen devlette doğurmak isteyenlerdenim özel de de çalıştım devlette de çalıştım kadın doğum hastanelerinde o yüzden sanırım
Mery103 Ozkanzynp Bitlis’te tek özel hastane olduğu için bence öyle yüksek Balıkesir de aynı şekilde geçen sene Bitlis’te ben 180 ne muayene olmustum Balıkesir de 120 ye oluyordum şuan burası da 240 olmuş
Bhr075 Caglaklckksl 14 haftalığım bende 2 hafta sonra gideceğim belki aynı güne denk gelir kız ☺️ ilki normal diye gittim akşama kadar açılmadı sezeryana aldı