izobellaaa-_- Elif-Turan5036 mommytobe_ Seyma_nur1 hayirlisi06 Prensesaysima snmhsnn tazecikannee Aras_atlas Gkceko Esayser milamomm Hulus Annesininportakali53 QUEEN088 Sinemkaya43 Sinemkaya43 Der_0 SmyyeeA durumoms2 Kozlar çokkkk teşekkür ederim buraya giremiyorum sezaryenden dolayı kesik yerimde ağrım çok bi yandan da bebek vs artık buraya giremiyorum yakında görüşmek üzere güzel dilekleriniz için çok sağolun Allah herkese bi avazda doğurmayı nasip etsin 💙🥰🥰🥰🥰🧿
snmhsnn izobellaaa-_- tekrar hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüt inşallah 😍 Bakalım bizi nasıl süreç bekliyor senin heyecan bitti en azından doğum heyacanı bitti bizi bakalım nasıl doğumlar bekliyor bebişler sağlıklı biz sağlıklı olalım da hayırlı güzel doğumlarımız olsun 😍
izobellaaa-_- PapatiA dün taburcu oldum sütüm hemen geldi çokkkkk şükür sütten yana sokıntı olmadı buraya çok giremiyorum özelden yazacaktım unuttum Sezaryen yerim çokkkk ağrıyor kötüyüm açıkçası yürüyorum ama canımdan can gidiyor 😭😭😭
izobellaaa-_- meleklerin_annesii evet cnım baya eskiydi zaten bebeğim kilosu da. Aynı çakmadı daha düşük çoktı
izobellaaa-_- fs2015 şükürrrrrr ayy çok güzel bi duygu. Ama canım o kadar çol acıyor ki anca bebeğe bakıp yatıyorum eskiden buradan çıkmazdım 😂😩
izobellaaa-_- hukukcuanne_06 çok teşekkürler artık giremiyorum da buraya bebek ağrı vs baya zor günler geçiriyorum 😩🥰
izobellaaa-_- Kaleboynutuba canım benim engel oldu suyumun azaldığını maalesef ben anlamadım ama kilodum hep ıslaktı bende ter falan sanıyordum meğersem suymuş
izobellaaa-_- ies sorma kuzum evet çok şükür sütüm hemen geldi sütten yana sokıntım olmadı ama çok kötüyüm sezaryen yerim ağrıyor hareket edemiyorum bir an önce iyileşmeyi bekliyorum 😭
Senemiko izobellaaa-_- ya bende suan 39+3 teyim beklemek istemiyorum artık daha fazla kendiliğinden mi başladı doğum doktor mu başlattı ☺️
-MinikveAnnesi- izobellaaa-_- ya eczacı kantaron yağı varsa bunu almanıza gerek yok demiş bende kantaron yağı sürüyorum