Senemiko izobellaaa-_- ya bende suan 39+3 teyim beklemek istemiyorum artık daha fazla kendiliğinden mi başladı doğum doktor mu başlattı ☺️
izobellaaa-_- Senemiko yok canım benim suyum bitmiş bebeğin de kalbi bi anda düşünce acil sezaryene alındım
-MinikveAnnesi- izobellaaa-_- ya eczacı kantaron yağı varsa bunu almanıza gerek yok demiş bende kantaron yağı sürüyorum
izobellaaa-_- -MinikveAnnesi- evet canım sürekli nemlendirmek lazım ama doktorun verdiği krem yenilenir o dediğin yağ bebeğe zararı olur mu ki
Iremalya2 izobellaaa-_- maşşalah rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah 😍
fatmaa37demi5 izobellaaa-_- yeni gördüm canım. Ikimiz de normal doğum için bekledik ama hayırlısı böyle imiş. Onlar sağlıklı olsun da yeter. Sağlıkla büyüsün minik 🧿❤
izobellaaa-_- fatmaa37demi5 evet canım hakkınız da hayırlısı buymuş nasılsın nasıl geçiyor sezaryen zor mu
fatmaa37demi5 izobellaaa-_- dikisim sadece oturur kalkarken hala biraz zorluyor onun dışında şükür iyiyim canım