SmyyeeA Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşaAllah 🌸 burda benimle doğumu bekleyen herkes doğurdu bi ben doğuramadım bide hep normal isteyip sezeryana dönmüş bakalım bizim gidişatımızda öyle görünüyor
izobellaaa-_- Elif-Turan5036 mommytobe_ Seyma_nur1 hayirlisi06 Prensesaysima snmhsnn tazecikannee Aras_atlas Gkceko Esayser milamomm Hulus Annesininportakali53 QUEEN088 Sinemkaya43 Sinemkaya43 Der_0 SmyyeeA durumoms2 Kozlar çokkkk teşekkür ederim buraya giremiyorum sezaryenden dolayı kesik yerimde ağrım çok bi yandan da bebek vs artık buraya giremiyorum yakında görüşmek üzere güzel dilekleriniz için çok sağolun Allah herkese bi avazda doğurmayı nasip etsin 💙🥰🥰🥰🥰🧿
durumoms2 izobellaaa-_- yaa canım benim ne zamandır sana bakıyorum doğurdun mu diye 😇 Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla büyütursun bebişini 🤗🥰 banada Perşembe günü suni verilcek umarım herşey yolunda gider birazcık korkuyorum açıkçası 🙄
aryadamla durumoms2 ben de açıkçası birazcık korkuyorum ve tedirginim ama bi yanımda korkma kendine güven diyor bunun için yaratılmışız sadece yavruna odaklan inşallah çok çok güzel bi doğumun olur ♥️
durumoms2 aryadamla inşallah canım benim hepimizin inşallah ☺️ sonunda yavrularımıza kavuşmak var 😇🥰💙
cimcimemmmm izobellaaa-_- yaa gozunuz aydın rabbim uzun sağlıklı ömürler versin. Size de şifalar versin. 🥰
izobellaaa-_- meleklerin_annesii evet cnım baya eskiydi zaten bebeğim kilosu da. Aynı çakmadı daha düşük çoktı
Lokumum9593 izobellaaa-_- maşaallah darisi bizlerin basina insallah 🧿💚 Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin
izobellaaa-_- hukukcuanne_06 çok teşekkürler artık giremiyorum da buraya bebek ağrı vs baya zor günler geçiriyorum 😩🥰
fs2015 izobellaaa-_- yaaa hayirli olsun canım çok geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın inşallah 🙏🏻🥰sende doğuranlar tayfasina katıldın darısı başımıza 😂
izobellaaa-_- fs2015 şükürrrrrr ayy çok güzel bi duygu. Ama canım o kadar çol acıyor ki anca bebeğe bakıp yatıyorum eskiden buradan çıkmazdım 😂😩
-MinikveAnnesi- PapatiA geliyor gibi şu an ama göğüs uçlarım çok acıyor verirken resmen canımdan can gidiyor 😔
izobellaaa-_- PapatiA dün taburcu oldum sütüm hemen geldi çokkkkk şükür sütten yana sokıntı olmadı buraya çok giremiyorum özelden yazacaktım unuttum Sezaryen yerim çokkkk ağrıyor kötüyüm açıkçası yürüyorum ama canımdan can gidiyor 😭😭😭