Kızlar bugün sezeryan için gün aldık 13 ekimde doğacak inşallah bebeğim 2.hamileliğim ve sezeryan olacak biraz korkuyorum biraz da aklım oğlumda nasıl olcak napıcak diye kendisi de çok küçük çünkü 1.5 yaşında tam 😪 dua edin lütfen güzel hamişler benimde içinde
13 Ekim de doğuracak olan varmııı
- Düzenlendi
okunmusciklet kaçıncı haftaya verdi doktor, sağlıkla gelsin inşallah
ilknuribrahimbelis tam 38 oluyor canım ilk gebeliğim de 39du ama araları yakın olduğu için çok sıkıntı çekiyorum şuan o yüzden tam 38+0da alacak
okunmusciklet bakamam zorlanırım diye mi düşünüyorsun canım, arkadaş gibi olurlar ama bir yandan da bakarsan😊 benim kuzenimin bebeklerinin arasında 1 buçuk yaş var oda korkuyordu bakamam zorlanırım falan diye ama şimdi iyiyiki böyle oldu diyor arkadaş gibiler çünkü, Allah bi şekilde yardım eder kuzum
ilknuribrahimbelis inşallah askım ya hem bakamamaktan korkuyorum hem sezeryanın korkusu hem de oğlum napıcak ben hastanedeyken onu düşünmek inan beynim allak bullak 😑😑
okunmusciklet ailen yakınında mı kuzum onlar bakarlar bence sıkıntı olmaz, dert etme yanında birileri varsa her türlü herşeyin üstesinden gelinir 😙ilki sezeryandı sanırım kötü mü geçti benim ilk doğum olacak ama herkes korkutuyor doğum konusunda yoksa seninde mi kötü geçti😏
ilknuribrahimbelis yok gerçekten kolaydı hemen de ayağa kalktım toparlanmam 1 hafta sürdü yani 1 hafta sonunda kendi işimi kendim görüyordum baya baya genede işte doğum adı üstünde onun korkusu var 😂 annemler yanımda ama annem çok yaşlı o yüzden %100 yardım edemiyor bana ama genede en azından yanımda
okunmusciklet ayy valla benim de korkum başladı canım ya az kaldı perşembe gün alıcaz sezeryan için 🙄 annenin varlığı yeter birazda olsa yardım eder en azından merak etme Allah yardım eder😘 sağlıkla gelsin 🙏🏻❤️
Benim de 3 yaşında kızım var ikinci kızım da 22 ekimde gelecek inşallah😊 tedirginlik var ister istemez ikinci doğum olunca arkada bir çocuk daha var insan düşünmeden edemiyor sürecin nasıl ilerleyecek diye
ilknuribrahimbelis amin kuzum inşallah sende biran önce rahata kavuşursun Rabbim yardımcımız olsun 🙏🏻🥺
eypo evet kesinlikle insan arkadaki çocuğu düşünmekten gelcek bebeğe odaklanamıyor 😒
okunmusciklet amin canımmm🙏🏻🫣😘
okunmusciklet 13 ekimde sezeryan olacağım inşallah ☺
okunmusciklet 3. sezeryanim benimde 10 yaşında diyabetli oğlum var en çok onu düşünüyorum bende Çok şükür herseyini yapıyor ama yemegini falan ayarlaması biraz sıkıntılı Allah yardımcımız olsun 🤲
Aselmeva_ ay gene haberleşelim doğurunca burdan 🥺🥺
Aselmeva_ çok geçmiş olsun benimde annem şeker hastası çok zor bi durum Allah beterinden korusun 🙏🏻
okunmusciklet Sağlıkla gelsinler inşallah bende 13 Ekim de sezaryen olacağım 😊 ama baya korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum
okunmusciklet sağlıkla doğsunlar benimde 13 Ekim inşallah 😍