• Doğum
  • 13 Ekim de doğuracak olan varmııı

Benim de 3 yaşında kızım var ikinci kızım da 22 ekimde gelecek inşallah😊 tedirginlik var ister istemez ikinci doğum olunca arkada bir çocuk daha var insan düşünmeden edemiyor sürecin nasıl ilerleyecek diye

eypo evet kesinlikle insan arkadaki çocuğu düşünmekten gelcek bebeğe odaklanamıyor 😒

okunmusciklet 3. sezeryanim benimde 10 yaşında diyabetli oğlum var en çok onu düşünüyorum bende Çok şükür herseyini yapıyor ama yemegini falan ayarlaması biraz sıkıntılı Allah yardımcımız olsun 🤲

Aselmeva_ çok geçmiş olsun benimde annem şeker hastası çok zor bi durum Allah beterinden korusun 🙏🏻

Sedaaa95 haberleşelim tekrar doğumdan sonra inşallah kolay geçer merak tme insan ilkte bilmediğinden korkuyor ikincide bildiği için korkuyor her türlü o korku oluyor ya

okunmusciklet Tamamdır haberleşiriz 😊 ben bugün mama aldım süt gelmezse falan diye ama hiç bilmiyorum nasıl kullanayım ne yapayım bunları bana hemşire anlatır mı ya doğum yapınca

Sedaaa95 anlatır tabiki ama keşke almasaydın mamanın yanında olması bile etkiliyor insanı benimde hemen sütüm inmedi hemşire bastıra bastıra çıkardı valla o bi damla bile gelse ona yetircek diye telkin etti beni hep ve mama vermedim bende ağlamıştım sütüm yok aç bu çocuk gidin mama alın diye ama inan 2.Gün bile farkı oluyor

okunmusciklet aldım ama götürmeyeceğim yanımda ne olur ne olmaz diye korkudan aldım o an telaş olmasın diye ama bende uğraşacağım süt gelse çok daha iyi olur😊

okunmusciklet ben de aynı duygular içerisindeyim ikinci doğumum olacak 13 ekimde dün verdiler tarih oğlum 2 buçuk yaşında aklım onda olacak rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Sacidenur amin bacım inşallah gerçekten çocuk olunca zor oluyormuş 2.doğum insanın aklı hep onda kalıyor 😪