alevvv_ zamaneannesi80 kesinlikle 🤣🤣 Çalışıyordum doğum iznine yeni çıktım bir kaç güne başlayacağım inşallah bende :))
minikmelek1311 zamaneannesi80 bu hafta yıkayıp ütülicem. Hastane çantamıda hazır edecem. Doğum yaklaştıkça korkularım arttı. Doğum korkusu, erken doğar korkusu. Plasenta aşağıda sezeryan olacak mecbur çok korkuyorum 😔
zamaneannesi80 minikmelek1311 korkma 🌸 sağlıkla gelir inşallah.. hiç korkup kendini de minişini de strese sokma 🌸
Minikanne-12 34 haftalık olduk bizde her şeyimiz hazır artık🥰Sadece kasık ağrısı yaşıyorum kasılmalarım oluyor normal mi bilmiyorum.Gün be gün ağırlaşıyorum geçsin zaman istiyorum artık🙈
alevvv_ Minikanne-12 Benimde kasık ve bel ağrılarım oluyor gündüz gece fark etmiyor ama aralıklı bi şekilde dinlenince uzanınca falan geçiyor
miniklerinAnnesi_ 35 haftalığım bişeyler aldım daha yıkamaya geçmedim evin temizliğide duruyor bu hafta başlıcam inşallahh isteklerim çok fazla son ay daha adam akıllı alamadım. Ve ağrılarım arttı bizde ki heyecan kocalarda olsa zaten bu kadar zor olmaz hiç bişey. 😞
zamaneannesi80 miniklerinAnnesi_ ah bu kocalar 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Bizde daha beşik yok bi sürü eksik var ama o hallederiz yaparız 🥴🥴
alevvv_ Minikanne-12 Ben henüz başlamadım haftaya perşembe kontrolümüz var belki o zaman ister doktor diye düşünüyorum bende
alevvv_ Minikanne-12 Bende ilk olmaya başladığında çok korkmuştum ama sonra bazı doktorları dinledim tamamen normal olduğunu söylüyorlar. Bir de bebeğin hareketlerinde de bir sorun olmadığı için ya da herhangi bi kanama gibi bir şey de olmadığı için kendimi rahatlattım sizde öyle yapın bence :) Biz ne kadar sakin ve rahat olursak her şey o kadar iyi olur
minikmelek1311 zamaneannesi80 sakin olmaya çalışıyorum. Allah’ın izniyle sağ salim kavuşuruz bebislerimize inşallah.
benito zamaneannesi80 34+5′im ben de 🥰 normalde 9 kasım beklenilen doğum tarihiydi ama gebelik kolestazı sebebiyle erken gelme ihtimali var oğlumuzun. Her şeyi yıkadım, ütüledim, hastane çantasını da hazırladım 😊 şimdi sırada evi temizlemek var 😅
zamaneannesi80 benito ayy bide ev var 😂😂 bide bizim yazlık kışlık meselesimiz var 😂😂 oyy çamaşırlara boğulacam 😂😂