Canisi44 dikkatli olarak yapıcam mecbur canım çünkü yapacak pek kimsem yok yavaş yavaş yapıyorum
    Canisi44 ewt bu aralar hazırlamaya başlasan iyi olur bende bir kısmını yıkadım yarın diğerlerini yıkıcam ütülücem
      35+5ten merhaba ✋🏻
      Benimde bel ağrılarım kasık ağrılarım oluyor arada
      Plates topuna oturduğumda hafifliyor 😊
      Temizliğe gelince yavaş yavaş hergün bir yer yapıyorum sürekli temiz kalıyor 😊
      Bir yandan da heyecan basıyor hemen gelsin istiyorum sonrada zamanında olsun diyorum tabiki korkularımda var
      Hakkımızda hayırlısı olur inşallah sağlıklı bi şekilde bebişleri kucağımıza alırız inşallah ❤️😍
      33+5 olduk cok sükür iyi gidiyor sadece eskiye göre daha hareketsizim evden cıkasım gelmiyor her seyi alındı nevresim takımı yaptırıyorum o eksik bi kıyafetlerini bugün yıkadım ütüledim cantamız henuz hazır değil kapı süsü yapıyorum battaniye patik ördüm oyuncak örüyorum bebeğime süsleri kaldı bi işte 🤗
      Canisi44 canım burda erken Doğum postlarını okudum etkilendim hiçbir şey yokken sabaha doğuranlar oluyor falan hazırlığım dursun dedim ne olur ne olmaz
      Kadze allah yardımcımız olsun canım. Herkes yürü hareket et diyor ama içimde ne fırtınalar kopuyor anlayan yok valla
        Bizde bugün 33+6 yız :) bizdeki sorunlar
        Arada bel ağrısı
        Nefes darlığı
        Yatarken kalkarken karnım ağrıyor sanki karnım taşıyamıyor bebişi 😊
        Bazen mide bulantısı
        Gecede bir kere kalkıyoruum wc ye daha sıkılaşmadı galiba 😊
        Alışveriş konusuda bir durduramadım kendimi .düşününce çok giyemeyecek artık alma küçük bedenleri diyorum .odaya bakıyorum ,elime alıyorum ayy bunlar çok az kışın hemen kurumazda diyip bir kaç takım daha alasım geliyor.
        Ve temizlik işi benden geçti artık ya annemler yapar yada birini tutarım en kötü eşime yaptırırım