• Gebelik
  • Hastaneye yatırıldım 😓

Ayse1608 kaşıntın olduğunu söyle biyokimya resti yapıyolar kan yani sonra safra asidi testi yapılıyo

Çok geçmiş olsun bende kolestazdan dolayı 5 gün hastanede yattım benim dirençli olduğu ve değerlerim hiç düşmediği için erken doğum yaptım 35. Haftada . İlaç tedavisiyle sizin büyük ihtimalle düşecektir değerleriniz . Önlem amaçlı ciğer geliştirici yapılmasını isteyin sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişinize😍

Alley06

Ayse1608 değerlerde sonradan artış olabiliyor tekrar kan vermenizi öneririm . Aniden gelen kaşıntı el ayak kaşıntısı idrarda koyulaşma varsa kolestazdan şüphenilmeli . Genelde Akşam ve gece artıyor kaşıntı

Alley06 Nası bi kaşıntı bu benim sol ayakta var sadece ama hamilelikten öncede vardı mantar demişti doktor tek bir yerde mi oluyor her yerde mi kaşıntı acaba aklıma takıldı

Alley06 benim 100 üzeriydi . Sizde düşüş olursa o kadar kalacağınızı zannetmiyorum . Ben günde 8 tane ilaç içiyordum ona rağmen düşmedi o yüzden o kadar kaldım ve acil sezeryan oldum

Alley06 evet büyük ihtimalle sezeryan olur düşüş olsaydı benimde doktorum 37 de sezeryan demişti . O zamana kadar dayansın da normal sezeryan hiç farketmez sağlıkla kucağınıza alın yeter ki