Nurcan__ -MinikveAnnesi- hadi hayırlısı sağlıkla kolaylıkla çabucak kucağına alırsın inşallah 🤲 önceki postunda da konuşmuştuk gelmiyor diye 🥲 haberdar et mutlaka 😊
fs2015 Kbraataselim canım Rabbim kolaylık versin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 bize de dua et olur mu🤍
fs2015 -MinikveAnnesi- Rabbim yardımcın olsun inşallah canım sağlıcakla kucağına al 🙏🏻bize de dua et olur mu 🤍
Bebetooo1 -MinikveAnnesi- ayyy inşallah sağ salim kucağına alırsın geçen gün doguramiyorum diye uzuluyodun ne güzel inşallah bizde bir an önce dogumumuz vizede dua et ☺️🥰
KkubraOz -MinikveAnnesi- inşallahh bir avazda en kolay şekilde doğurur sağlıkla alırsın bebişini kucağına ❤️❤️ Bana da dua et olur mu az kaldı benimde doğumuma 🥰
Mervestark -MinikveAnnesi- suni sancıdan hiç korkma canım hep sakin kalmaya çalış bol bol nefes egzersizi yap sağsalim atlatırsın inşallah
-MinikveAnnesi- Mervestark vallahi korkulacak kadar var suni sancı başta baya kötüydü sonra hissetmez oldum önceki kadar vucut alışıyor sanırım ama bebek kordonu eline dolamış gelmedi sezaryene döndük orda gördü doktor bu yüzden gelmiyormus dedi
Kbraataselim fs2015 biraz zorlandım açıkçası ama doğunca insanın gözü başka bişi görmüyor. Tek iyi yanı ilk doğuma göre güzel açılmam oldu
enakcs Seleme101 ya burda çok okudum sızıntı şeklinde olanları eski postlarda hep var ondan endişelendim