LmnLcheesecake Her kim var ise şuanda doğuran doğumu yaklaşan Allah ım güç kuvvet versin sağlıkla sıhhatle bebiklere kavuşmayı nasip etsin inşaAllah amiiiiinnn 🤲🏼💕🌱
Seleme101 enakcs benimde öyle oluyordu doktora sordum akinditidir dedi su birden boşalır hissedersin dedi
gkbyza Seleme101 ama herkeste aynı olmuyor ki kese üstten patladıysa sızıntı şeklinde de gelebiliyor Su 🙄
enakcs Seleme101 ya burda çok okudum sızıntı şeklinde olanları eski postlarda hep var ondan endişelendim
Seleme101 -MinikveAnnesi- hm bildiğim kadarıyla su geldikten sonra sancı gelmezse suni sancı veriyorlar
-MinikveAnnesi- Mervestark bekliyoruz sancimin gelmesini yoksa suni sancı verecekler 🥺 inşallah kolaylıkla olur 🥲
Meyvem -MinikveAnnesi- seninle aynıyız inşallah bende yarın doğururum hayırlısıyla sıkıldım artık beklemekten Inşallah bi avazda doğurursun canım dualarım seninle 😊
-MinikveAnnesi- Meyvem beklerken ne zaman gelecek diye bı anda oldu herşey hala idrak edebilmis değilim 😄 bebekler ne zaman geleceklerini kendi seçiyor sende sağlıkla hayırlı zamanda kucağına al inşallah 🌸
Mervestark -MinikveAnnesi- suni sancıdan hiç korkma canım hep sakin kalmaya çalış bol bol nefes egzersizi yap sağsalim atlatırsın inşallah
Mavidunyamm -MinikveAnnesi- oda gelir inşallah 🤲 suyun gelir gelmez hemen gittin mi yoksa biraz bekledinmi