Kbraataselim fs2015 biraz zorlandım açıkçası ama doğunca insanın gözü başka bişi görmüyor. Tek iyi yanı ilk doğuma göre güzel açılmam oldu
-MinikveAnnesi- Mervestark vallahi korkulacak kadar var suni sancı başta baya kötüydü sonra hissetmez oldum önceki kadar vucut alışıyor sanırım ama bebek kordonu eline dolamış gelmedi sezaryene döndük orda gördü doktor bu yüzden gelmiyormus dedi
Mervestark -MinikveAnnesi- ohhh sağlıkla kucağına almışsın yavrunu gerisi önemli değil çok şükür gözün aydın canım sen nasılsın iyi misin
Bebetooo1 -MinikveAnnesi- yaaa olsun kurtuldun ya sonunda dikişlerin fln nasıl iyi hissediyomusun ayaklandinmi
-MinikveAnnesi- Mervestark düne göre çok iyiyim ağrılarım daha çekilebilir halde 😄 eve geldik şükür sen nasılsın
-MinikveAnnesi- Bebetooo1 ayakta durdukça daha iyi oluyor o yüzden bol bol yürümeye çalışıyorum ağrı kesicilerle devam 😄 dikişler baya can acitici ama idare ediyorum
Mervestark -MinikveAnnesi- oh iyi çok şükür ev temizliğe başladım ben 😂 bebiş uyuduğunda ilk fırsatta uyuyorum yada işleri yapıyorum toparlandık şükür🙏🏻 Geçmiş olsun kuzum