Fbd detetedmom404 valla hiç bilmiyorum 😊 daha önce hiç almadım böyle bişey A101 den ilk olacak üst zıbın ve alt pijaması var gibi gördüm ben
Nily Fbd mrymdnr ben kullaniyorum suan:)) beyaz yatakli olani diyosunuz dimi? Tekerlekli. Katalogu gormedigim icin anlamiyorjm hangisi oldugunu Ama besik guzel tekerlekli ve hafiftende sallaniyo. Memnunm ben 😀
Fbd [bilinmeyen] bende çok net göremedim ama küçücük Çıkan kataloğa bi daha tıkla biraz büyüyor canım bebek çantası beşik nevresim küvet üstü zıbın altı pijama takım falan gördüm bende 😊
deletedmom6295 YagizAsyaMom sabıtla bekledim daha doğuma da 13 hafta olunca acele etmedim gerçekten de dedikleri gibi ekim ürünlerinde çıktı. sabreden derviş misali 😀
YagizAsyaMom deletedmom6295 ya ne güzel sabretmişsin. Ben de kek gibi atladım hemen 80 lira 10lira kargo parası 90 lirayı bayıldım 🤣🤣napalım artık
YagizAsyaMom deletedmom6295 ama zıbınlar liasanslıysa bakmakta fayda var bim e gelmişti lisanslı güzeldi belki buda öyledir de avuturum kendimi 🤣🤣
mrymdnr deletedmom6295 Bende sizdenim nede olsa a101 e gelir diye en sona bıraktım almadım küveti 31.haftamdayım bende
asminko345 Annem Küveti alacağım 120 tl 150 tl dışarda indirim olursa 90 tl toplam 40 tl tutuyor yarı fiyatına küvet kovası maşrapası
deletedmom6295 YagizAsyaMom nasipten öteye köy yokmuş ben de dün internette araştırdım a101 e gelmezse ne yaparım diye aha bugün katalog postu açmışlar ne kaa kalbim temizmiş 😀😀
blackberry118 A101 cok sacma sapan bi firma. Katalogdaki gün den once satışa cikardigi icin takip edemiyoruz bile. Bim mesela yazan gun neyse o gün cikarir. Gider alirsin kalirsa. Ama A101de kalirsa diye bisey olmuyo kac gun onceden çıkartıyor. Calisan insanlar yararlanamiyor. Hele kapıda itişip kakışanları görünce hic giresim gelmiyor.
Fbd blackberry118 o kadar oluyor mu ya gidesim gelmedi şimdi itiş kakış hiç sevmediğim şey hamile değilken bile sevmezdim şimdi bebeği korumak adına hiç gidesim kalmadı 🙄
Kelebek1 blackberry118 elemanlardan kaynaklanıyor genelde böyle bir sıkıntı ürün sevkiyatı önceden yapılıyor ama Perşembe’den önce ürün çıkarmak yasak yine de çıkarıyorlar
DilaraNefes deletedmom6295 küvetten küvete değişim olmuyo demi hepsi aynı kalite bakımından nasıl acaba ne bileyim kararsız kaldım alsam mı diye
deletedmom6295 DilaraNefes iki arkadaşım aldı geçen sene birinin ikizleri var. ikisi de çok memnun kaldı ben d eo yüzden bekliyorum. en nihayetinde naylon leğen😀 ama gördüğüm daha çnceki ürünleri gayet kaliteliydi. umarım bunlar da öyle olur
aysgl13 Ben kuveti şoktan 18tl ye almıştım. Kovasını da a101den alırım. Çok uyguna kapatmış olurum bu banyo işini: )):)
Busratye Mervekrgl yok yok karışık yazmışım aklımdakini yazınca öyle anlaşılmış 😊 biz 59 liraya küveti aldık sadece katalogda 25 lira