asoplavix YagizAsyaMom o gün plastik üzerine kurulu bir mağazadan sadece küvet aldık. Eşim dediki şimdi A101’e banyo seti gelir dedi. Geliyormuş 🤣🤣🤣 Aylardır A101 katalogu takip ediyorum bu kadar olur. Doğurmazsam kovasını da oradan alırım artık 😂😂😂😂😂😂
Asiyebsrn Ay iyi oldu bu haber veridiginiz kovasini filan aliyim bide canta nasil acaba guzelmidirki 🤔 insll unitmam gidip alabilirim
Fbd blackberry118 o kadar oluyor mu ya gidesim gelmedi şimdi itiş kakış hiç sevmediğim şey hamile değilken bile sevmezdim şimdi bebeği korumak adına hiç gidesim kalmadı 🙄
Kelebek1 detetedmom404 yani bebek çantası bakılabilir içi nasıldır diye nevresim takımı battaniye felan var tabii ama ürünleri görünce ancak net bişe çıkar birde rafta hangi ürünü bulacağız bazen gelmiyorlar da
Kelebek1 Fbd bulunduğunuz yerdeki şubeye göre değişiyor bazıları tam gününde reyona koyuyor ürünleri bazıları da 1 gün öncesinden
deletedmom6295 DilaraNefes iki arkadaşım aldı geçen sene birinin ikizleri var. ikisi de çok memnun kaldı ben d eo yüzden bekliyorum. en nihayetinde naylon leğen😀 ama gördüğüm daha çnceki ürünleri gayet kaliteliydi. umarım bunlar da öyle olur
Kelebek1 [bilinmeyen] sanırım tüm illerde geçerli bende ürünleri net göremedim henüz vaktine çok var diye sanırım bütün resimler bulanık
asminko345 Annem Küveti alacağım 120 tl 150 tl dışarda indirim olursa 90 tl toplam 40 tl tutuyor yarı fiyatına küvet kovası maşrapası
Kelebek1 blackberry118 elemanlardan kaynaklanıyor genelde böyle bir sıkıntı ürün sevkiyatı önceden yapılıyor ama Perşembe’den önce ürün çıkarmak yasak yine de çıkarıyorlar
asminko345 Fbd Valla bizim burda A101 kızları tanıdık sorucam onlarla samimiyim söylerim omlar der bana zaten yarın bende sana burdan Bilgi veririm cankm
Kairem mrymdnr beşik ben de düşünüyorum bazı kişiler 90 cm boyu çok kısa 6 ay anca kullanırsın diyor kafam karıştı
mrymdnr Kairem Ben 6 7 ay kullanımlık bişey arıyorum zaten sonra montessorri yatak yaptırdık ona geçiririm diye düşünüyorum ama