Kızlar doguma giderken bu kıl tüy işini ne yapmayı düşünüyosunuz ağda erken dogumu tetikler diyolar ztn tek başıma yapamam kuaför şart , jilet daha önce kullanmadm . Siz ne yapmayı düşünüyosunuz
Bikini bölgesi
Vala bende tetiklemedi 5 aylıkken de gittim şimdi 38 haftadyım yine gittim en iyisi ağda bence
busrazz epilasyondan dolayı jilete çok alıştım ama hamileliğimde ağda can acıtır diye devam ettim jilete yine öyle hallederim her banyoya girince üstten geçiyorum zaten geç çıkıyor ama tedbir işte
İnşallah tetikliyordur 38+5 olduk
Yaklaşık 3 saat önce ağda yaptırdım geldim duşumu aldım dinleniyorum
Birazdan da yürüyüşe çıkacağım
Son zamanlarda olunca benim gibi tetiklemesini istemek doğaldır heralde 😁🤷♀️
Birazda şişti hatta ama benim ağda yapınca hep şişer orası 😀
Ben hep ağda yaptım 30 haftalığım ilk gebeliğimde de doğuma kadar yaptım nasıl yapıyorsun derseniz görmeden yapıştırıp çekiyorum 😂 kuaföre hiç gidemem çok utangacım bu konuda
Birmeleginannesi32 kuaföre gitmeyi bende istemiyorum mahremiyet acısından ama kendim yapmamda çok zor😭
Kevser4727 bende sizin gibi yapıyorum her duşta geçiyorum hemen buymuyor zaten nerdeyse hergun de duş alıyorum rahat oluyor benim için
Bende hep ağdaya gidiyordum ama şimdi hamilelikten dolayı gidemiyorum jilet yapıyorum ama hemen çikıyor aşağılar öyle tam olmuyor nasıl yapmam lazım söylerseniz
busrazz bnde bununla ilgili bir post açacaktım iyi oldu daha önce hiç başkasına yaptırmadım ağda ile kendim aldım ama düşük tehlikem olduğu için jilet kullandım 18 haftalık hamileyim kuaföre gitmek istiyorum bı sakınca olmazsa ama utanırım daha önce hiç gitmedim nasıl bu utanma konusunu atlaticm bana da fikir verir misiniz