Bikini bölgesi
Birmeleginannesi32 kuaföre gitmeyi bende istemiyorum mahremiyet acısından ama kendim yapmamda çok zor😭
Kevser4727 bende sizin gibi yapıyorum her duşta geçiyorum hemen buymuyor zaten nerdeyse hergun de duş alıyorum rahat oluyor benim için
Bende hep ağdaya gidiyordum ama şimdi hamilelikten dolayı gidemiyorum jilet yapıyorum ama hemen çikıyor aşağılar öyle tam olmuyor nasıl yapmam lazım söylerseniz
busrazz bnde bununla ilgili bir post açacaktım iyi oldu daha önce hiç başkasına yaptırmadım ağda ile kendim aldım ama düşük tehlikem olduğu için jilet kullandım 18 haftalık hamileyim kuaföre gitmek istiyorum bı sakınca olmazsa ama utanırım daha önce hiç gitmedim nasıl bu utanma konusunu atlaticm bana da fikir verir misiniz
busrazz ben gidiyorum agdaya 32+3 hamileyim geçen gün gittim en son hiçbir sıkıntı yaşamadım
Brck0303
İnan bana kadın bikini bolgene öyle çok bakmıyor aksine on dakika içinde hemen bitiriyor evde yapmayı bende denedim ama canım cok acıyordu kuaföre gidiyorum on dakika içinde çıkıyorum tertemiz bir şekilde bence en iyisi özellikle hamileyken kuaföre gitmek utanacak birşey yok sonucta doktora gidince de bakıyorlar oramiza kadının umrunda olmuyor senin oran merak etme için rahat olsun
ferah-2111 şimdi bile karnım büyüdü 1 ay sonra daha da büyür gitsem daha rahat olurum bnde biliyorum şimdiki halimden hiç memnun değilim eşim ilişkiye girmek istese önce banyoya gidiyorum her gün temizlesem bile çıkıyor jilet biraz zorladı ağda ile 2 ay ter temiz oluyordum