taninmayananne o zaman bende kalabalığa denk geldim ilgilenmedi ama yinede iyiki kendi doktoruma dönmüşüm 🤩
Kayseri Şehir Hastanesi???
Seyma hanima gitmistim en son Cok tatli tavsiye ederim
Asude38 cevat beye 17 kasim icin randevu aldim :)
Ozlm0916 olabilir tabiiki dr secimi onemli sevmediyseniz gitmeniz iyi olmus :)
Karakaya38 bilmiyorum ilk sezeryanim humada seyma fenrrcioglu yapmisti, yapistirmaydi. Devlette nasil yapiyorlar bilmiyorum.
Asude38 TFF tek olunmuyor yanında hastalar oluyor ben pandemi döneminde sancı çektim orda suni sancı olmadı hümada sezeryan oldum pelvis darlığından
taninmayananne sezaryen tarihini kendisi mi belirliyor acaba yoksa sen mi belirliyorsun? Bir de kaçıncı haftadan sonra gittin canım? Ben de çok kararsızım malum fiyatlardan dolayı ya fakülte ya şehir hastanesi istiyorum. Aslında humada istiyordum ama çok arttı 🥺
MinnieMouse kendisi belirledi normalde 36 dan sonra veriyormus ama ben develiden geldigimi belortince 35+4 te verdi
taninmayananne bende hümaya gidiyordum ama doğum fiyatlarını öğrendikten sonra şehir hastanesine geçtim arzu karakaş aydın doktora gidiyorum elbette özel gibi ilgi bekleyemeyiz 37 haftalık oldum ama henüz nasıl olacağı belli değil doğumun.
Elif_korkmaz38 benjm ilk dogumum sezeryan oldugu icin buda sezeryan
taninmayananne hayırla sağlıkla kucağına al bebişini canım inşallah 🥰 ben de Cevat hocaya gittim geçen hafta ilk defa. 33+5 teydik. Bana 3 hafta sonra gel sezaryen günü belirleyelim dedi ama 38 haftada oluyorum o zaman. O yüzden haftaya gitmeyi düşünüyorum 35.haftada gün belirler mi? Bir de kendi belirledigi tarihi mi veriyor biz tercih edemiyor muyuz? Kendi olduğu güne mi veriyor? İstediğim tarih 12.12.22 aslında tam 38+2 oluyoruz 🥲 o tarihi verir mi acaba
taninmayananne aaa daha önce de sormuşum ve sen de cevap vermişsin 😅
MinnieMouse ben dogum ysptim canim 🤣 normalde yarindan sonrasi icin cevat hoca gun vermisti ama ben kolestaz geçirdiğim için 12 gun once dogum yaptim. Acilde elif ilgazi kilic doye hi dr yapti ameliyatimi
taninmayananne ya hayırla sağlıkla büyüt inşallah bebeğini 😍
Her gitmemde Cevat hoca ölçümleri 2 hafta geriden yapıyor. Mesela dün 36+3 te gittim 34 haftalık çıkıyor onda ölçümler. Bı oncekinde Hüseyin Aksoya gittim, o da haftasından bir kaç gün önde ölçüyor. Cihaz farkı mi anlayamadım nasul olabiliyo böyle bir fark. Normalde Hüseyin bey bu hafta sezaryen günü verelim dedi, Cevat hoca dün haftaya gel gün belirleyelim dedi. Ay böyle muallakta bırakıyolar gerçekten kafam karışıyor. Yarın Hüseyin beye sıra alıp anestezi uzmanıyla görüştükten sonra Cevat hocaya da uğramayı düşünüyorum 😅 inşallah Cevat hoca tekrar haftaya gel demez ya. Gün verseler de rahatlasam. 36+5 oluyoruz
taninmayananne Cevat beyde doğum yaptinizmi bilgi verirmisiniz?