Sehir hastanesinde sezeryan olan var mi? Memnun muydunuz doktorunuz kimdi lutfen yazmadan geçmeyin 🙄
Kasimda 2. Sezeryanimi olacağım, hüma hastanesi ile sehir hast. Arasinda kaldim dogum sonrasi odalar falan nasildi temiz miydi suriyeli cok muydu??
Kayseri Şehir Hastanesi???
taninmayananne Benim bi yakınım sezeryan oldu orda. İlgilenen doktordan da Gayet memnundu odalar olarak da çok temiz özel gibi demişti.
Merve-2684 doktoru kimdi hatirliyor musunuz ben cevremden mehmet ak ve cevat Rıfat cundubey e cok guzel dönüşler oldugunu duydum. Bi yakinim sehir hast. Hemsire kesinlikle mehmet aki oneriyorum dedi. Zor bela mehmet beye 9 gun sonraya randevu buldum tanışalım bakalim
taninmayananne bence fakülteye git daha iyi
taninmayananne İsmini hiç hatırlamıyorum inan ki. Ama hastaneden ve doktordan çok memnun olduğunu duymuştum sadece
Şehir hastanesinde normal dogum yapan varmı peki bilgi verirmisiniz
taninmayananne sezeryana gün veren doktor nöbetçi zamanınamı denk getiriyor bnde kim denk gelirse o ameliyat ediyor zannediyordum
Normal doğum ortamı nasıl oluo acaba tecrübe edenler yazsa.Sanci odasi tekmi oluyoruz
Seher_ornkk her doktorun belirli ameliyat gunleri var ben develideyim burda iki doktor var mesela birisi pzrts gunlerini birisi carsmba gunlerini sezaryene ayiriyor. Burdaki hastane yeni yapildi kendi gittigim doktordan cok memnunum ama dogum sonrasi kayseride ailemin yaninda kalacagim icin sehir hast. Tercih edeceğim, bu doktorlarda gun veriyormus ben 34 35 . haftaya randevu bulabildim 8 gun sonrasi icin gidip muayene olacagim drla tanistiktan sonra kararimi vereceğim
Tugce38 Fakulte de yengem sezaryen oldu cok kalabalikti, sistem kötüydü o yuzden gitmeyi düşünmüyorum, bide annemler erkilrtte oturuyor dogum sonrasi ailemin yaninda kalacagim o yuzden biraz daha sehir hastanesine egimliyim
Normal doğum olayı daha farkli.ebelerin tavirlari.sancı odaları.ebeler doğum yaptırıo diolar şehir hastanesinde.
Erkilet çoçuk hastanesinde ebeler dogum yaptırıyor diye duymustum şehir hastanesindede mi öyle
Evet acil. Bi durum yoksa sıkıntılı gebelik değilse ebeler yaptirio
Evet şehir hastanesi ama olumsuz cok seyde duyuyorum.insallah iyilere denk geliriz ne diyim
Tresa devlet hastanelerinde isleyis genelde boyle acil bir durum olmayinca doktor gelmiyor. Bu yuzden normal dogum olanlar genelde ozel tercih ediyor ama benimki sezeryan oldugu icin o doktor mecburen gelmek zorunda ve ben bu yuzden sehir hast. Tercih ettim.
taninmayananne cevat rıfata 1 kez muayenye gitmistim memnun kalamdm hic geri kendi doktoruma dondum erciyes hastanesinde
Ozlm0916 mehmet beye bende acilde gidip memnun kalmamsitim. Cevat beye gittigim gayet iyiydi fazla kalabaligi saymazsak. Ayriyeten, 17 kasima cevat beye sezeryan randevusu aldim :)
taninmayananne acaba dikiş mi estetik yapıştırmamı yapıyorlar bende özele gdiyorum fiyatlar uçtu cevat beyede gitmiştim yine ona gitmeyi düsünüyorum sadece dikme şekillerinden korkuyorum