Duygugul Calasun aynıyız cnm 1 haftadır çatlayana kada yiyesım var ama ondan hıc yemiyordum doktor bu haftalarda zaten belirti verıyor şeker dedı
Duygugul Minnosuveannisi cnm ben dünyanın tatlısını verseler yerım acayip oldum bu aralarıma şeker yüklemesi yaptırıcam
melektb Duygugul cok sukur canım sizde canınızı sıkmayın dogumdan sonra kilolarinizdan eser kalmayacak hepsi gidicek :)
Duygugul Annesininkuzusu0911 ınsallah kılolarımız hemen gıder tatlıyı azaltmassan çok kılo alırsın dedı doktor bana
Tomrisinizi Duygugul sizin mide bulantiniz olmus muydu bende hic olmadi biraz ondan kaynakli diyorum hic kilo vermedim hep aldim yasasin yemek yemek 😂😂
Mydream Duygugul 5 kilo vermistim ilk aylarda tam olarak hamile kaldigim kilodayim su an verdigim kilolari aldim
ElifNbglsahin 25+0 ‘ım toplam 5 kilo verdim kilo almadım hiç hamile kaldığım kilodan 5 kilo eksideyim hala😂🙈
ayaniz Duygugul 22 haftalıgım bende 6 kg aldım ama hepsi karnımda . Vücudumda bariz bi degisiklik yok göbegim dısında
HakanDuyguGl ayaniz benımde öle cnm herkes almamıssın dıyor ama ben kalçalarımdan aldığımı dusunuyorum
Nergs199 Duygugul bende sizle aynı haftadayim ve 6 kilo aldım .doktorum herseferinfe çok hızlı kilo aliyorsun diyor. Sizede öle diyolarmi. Sinirim bozuluyor 6 ayligim 6 kilo çokmu yanii
Tomrisinizi Nergs199 benim doktorum tam tersine kiloyu dert etme asiri olmadigi surece o kilolar lohusalik gibi zor donemde ve dogumda sana lazim vucudun baska turlu zor dayanir keyfini cikar diyor. Doktorum ❤ben 😂
Seydanur Bende 25 hastalığım 8 kg aldım.. dr hemen şeker yuklemesinyap.dedi..sakin yapmayın 15 kg kadar yolu var çoğu kişiler 20 kg bile alıyor.. hemen az Kg alsak.seker yuklemesi diyorlar..ben yaptim yaptirmaz olaydim..cocuk olumlu dedi kafaai buyuk dedi sen 8 kg almissin dedi falan..bende korktum..ama genetikde ben de eşimde iri ve uzun insanlarız.. bunu düşünmüyorlar.. şeker de çıkmadı şükür.. Ama.yaptirmayin alın kg hanımlar.. doğum.dan sonra spor yapıp verirsiniz..korkmayın..