Duygugul Ben 6. Kılo aldım ama son 15 gundur kendımı kılolu hıssetmeye başladım artık tatlı çok canım ıstıyor sızde durumlar nasıl doktorum şeker yükleme yaptır mutlaka dedı şüphelendı ama haftada kaç kılo alıyorsunuz
Duranb Duygugul Ben 24um 7 kg aldim bile ://// suan dikkat ediorm yediklerime kendimi kamyon gibi hissediyorum 😢
Calasun Duygugul ben 10 kilo aldım tatlıyı hiç sevmem normalde yemem ama bu haftalar çatlayana kadar yemek istiyorum şeker yüklemeside yapılmadı daha😔 şu duygusallık da var bir kenardan
melektb Duygugul 26+2 0 kilo.. Görenler hamile olduguma sasırıyorlar guzel bisey bu ama surekli bu konuda birseyler duymam can sıkıcı olabiliyor..
Duygugul Duranb bende yüzümden artık ve bacaklarımdan anladım iyice kılo aldı gıdıyor basını korkuyorum çok alıcam dıye
Duranb Duygugul Benim kalcalar cok kotu ama génis seyler giydiigm icin belli olmuo dogumdan sonra spor ypcm umarim kolay kaybederim
Minnosuveannisi Calasun bende şeker yüklemesi yaptırmadım bak sabahları aç yada tok farketmez 2 kaşık pekmez iç tatlı ihtiyacını karşılıyor ve faydalı da
Duygugul Calasun aynıyız cnm 1 haftadır çatlayana kada yiyesım var ama ondan hıc yemiyordum doktor bu haftalarda zaten belirti verıyor şeker dedı
Calasun Minnosuveannisi kan ilacımı bıraktığım için içiyorum ama ondada şeker oranı yüksek olduğundan zararlıymış 😓😔
Duygugul Minnosuveannisi cnm ben dünyanın tatlısını verseler yerım acayip oldum bu aralarıma şeker yüklemesi yaptırıcam
Calasun Duranb yok kiloyu zerre sorun yapmayan annelerdenim ama hareketlerim kısıtlandıkça piskilojim bozuluyo sanırım yada bilmiyorum🤭
Tunurr Bende 25+3 üm yaklaşık 2 haftadır aynı kiloda seyrediyorum 6 kilo aldım normal mi değil mi bilemem ama yapacak bir şey Yok 🤷🏻♀️🤗
Annesininkuzusu0911 Duygugul ben 28. Haftadayım 10 kilo aldım. Aşırı tatlı şsteği bende de war canım hergün tatlı yerim yemediğim gün yok. Şeker yüklemesi de yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı. Tek sıkıntım aşırı bel ağrısı 😞
Duygugul Annesininkuzusu0911 ınsallah kılolarımız hemen gıder tatlıyı azaltmassan çok kılo alırsın dedı doktor bana