gizemss 25 haftalık olduk bugün 3,5 kilo aldım toplamda şeker testinide cuma günü yaptırdım daha sonucu almaya gitmedim. Doktorum ilk gerek yok demişti ama babaannemde şeker olunca genetik olabilir yapalım genede dedi ondan yaptırdık.
Tomrisinizi Duygugul sizin mide bulantiniz olmus muydu bende hic olmadi biraz ondan kaynakli diyorum hic kilo vermedim hep aldim yasasin yemek yemek 😂😂
Tomrisinizi Nergs199 benim doktorum tam tersine kiloyu dert etme asiri olmadigi surece o kilolar lohusalik gibi zor donemde ve dogumda sana lazim vucudun baska turlu zor dayanir keyfini cikar diyor. Doktorum ❤ben 😂
HakanDuyguGl ayaniz benımde öle cnm herkes almamıssın dıyor ama ben kalçalarımdan aldığımı dusunuyorum
Armgn Derya341986 sonunda 15 kilo diyen biri çıkmış bilmiyorum ama az kilo alanları tebrik ediyorum gerçekten nasıl başardıysalar çok tuhaf yani bende 13 kilo aldım 29.haftadayım
Duranb Gamzeli21 Vala iyiymis Ben dikkat ettigim halde 7 kg aldim belki 8 kg... bunyeyle alakasi var sanirim
Hamiss5 gulanne en son 4 kilo almıştım bi hafta oldu şuan hiç tartı görmek istemiyorum bu haftada sistim
Gamzeli21 Duranb herhalde ama bende üzülüyorum bazen kendime bakıyorum diyorum bebek nerede diye hiç belli değil kimseye söylemezsen bilmezler 8.aya girdim bide
Yasemindemirtas 10 kilo aldım bende 🙄 doktor kesin şeker var dedi ama şükürler olsun bi problem cıkmadı . Sadece bugün 26 haftalık olduk. Ama bebegin hareketleri yavasladı. Bazen cok az vuruyo bazen hiç vurmuyo ;( neden böyle oldu anlamadım