Tubacngl e bebekte hastane çıkışları 316tl iken indirime girer diye bekledim bekledim 489 oldu fiyatı inmedi bindirdiler 🤣 herseyin fiyatı artıyo yani eğer alcaksan al kimbilir bu kaç olur 300 filan net garanti

@Busel ben bugün Trendyol da baktım 400den başlıyordu fiyatı bende o yüzden almaktan vazgeçmiştim

Aksakal1907 e bebeğe git canım kesinlikle bende arastiriyordum sans eseri gordum esim aldi hemen evimizin yani ebebek

Tubacngl aynen canım o yuzdrn bence dusun al sonra keşke alsaydim deme hiç kullanmazsan satarsın en fazla başka çocuk dusunmuyorsan çünkü 187 tl şaka gibi bir fiyat

okunmusciklet almayı dusunuyorm bakmıştım e bebekte 210 tl idi suan int tükenmiş yarin mağazadan bakicam tekrar tavsiyeler üzerine almaya karar vermiştim böyle iyi geldi falan diye okuyunca simdi alıp 2 ay kala kullanmaya başlasam faydasını görürüm inşallah tsk ederim

Rumsa Bana lansinoh iyi gelmedi. Ben doğal kantaron yağı sürüp kullandım 2 günde iyileştirdi bidahada yara olmadı. Ama ben 2 ay boyunca sabah akşam kullandım. Onunla yattım resmen