Elaa-12 TanemSerpil ilk çocuğumda ben de 14 kg almıştım. Ama ondayken çok tatlı ve hamur işi yemiştim 🙈
tazeanneveminigi 29+2 deyiz 88 ile hamile kaldim 90′ım şu an. Son 2 ayda çok alınıyormuş sanirim bakalım kaç olacağız 😂
Elaa-12 Betulfurkan19 günde 3-4 litre su içiyorum. 3 öğün yiyorum. Sadece aradaki sağlıksız atıştırmalıkları kesmem lazım
Elaa-12 Tuba000 9 kg ideal. İlk hamileliğimde doktor 9 kg demişti, ama ben hiç dikkat etmeyerek 14 kg almıştım. Bunda dikkat etmek istiyorum. Sonradan emzirirken kilo vermesi zor oluyor, insan emzirme döneminde daha çok kilo alıyor
umutsuzmom Elaa-12 insAllah öyle olur aman aman abartı bir iştahim yok sofraya oturunca yiyorum onun dışında git gel sürekli bişe atistirmiyorum açıkçası Canım istemiyor şu 3 ayı da 4 5 kilo ile kapatiraam var ya harika olur 🤭 toplamda 8 9 en kötü 10 kilo insAllah böyle olur
EzgiCafer Elaa-12 84 kiloyla hamile kaldım şuan 97 yim 32 haftalığım doğuma kadar 100 ü geçerim galiba. İnşallah kolay alındığı kadarda kolay gider 😀
Nesli3504 umutsuzmom doğumunuz nasıl geçti herkes diyor kilolularım doğumu zor oluyormuş sinirlerimi bozdular
umutsuzmom Nesli3504 doğum yapmadım 26+2 haftalığım henüz ama doktorum senin fiziğine göre normal olmasını bekliyorum kordon dolanıp bebek irilesmesse kolay doğurursun dedik çok rahatladim bende öyle düşünüyordum düne kadar dün doktorum diyince valla mutlu oldum
Elaa-12 Nesli3504 tansiyonum normaldi, ancak gebelik şekerim çıkmıştı. Bebeğim iri bebekti, bu yüzden sezaryen oldum
Bebisinannesi23 Elaa-12 87 ile hamile kaldım . İlk 3 ay 82 ye düştüm bulantılardan dolayı. Şuan 26+0 haftalık gebeyim iki kilosunu geri aldım. Güncel kilom 84.🌸