nnnaaz Oy kilo endeksine göre fazla olanlar az kilo alırmış. Normal olanlar 7-13 kilo arası. Endekse göre zayıf olanlarda çok alırmış ama tabi bu net kesin böyle olacak rakamlar değil şnsanın bünyesine metabolizmasınada bağlı 🌸
umutsuzmom Elaa-12 insAllah öyle olur aman aman abartı bir iştahim yok sofraya oturunca yiyorum onun dışında git gel sürekli bişe atistirmiyorum açıkçası Canım istemiyor şu 3 ayı da 4 5 kilo ile kapatiraam var ya harika olur 🤭 toplamda 8 9 en kötü 10 kilo insAllah böyle olur
umutsuzmom Nesli3504 doğum yapmadım 26+2 haftalığım henüz ama doktorum senin fiziğine göre normal olmasını bekliyorum kordon dolanıp bebek irilesmesse kolay doğurursun dedik çok rahatladim bende öyle düşünüyordum düne kadar dün doktorum diyince valla mutlu oldum
Elaa-12 Nesli3504 tansiyonum normaldi, ancak gebelik şekerim çıkmıştı. Bebeğim iri bebekti, bu yüzden sezaryen oldum
Nesli3504 Elaa-12 gebelik şekeri bende de çıktı size bişey dedilermi gebelik şekeri için napmanız gerektiğini
Aksakal1907 @Elaa-12 87 ile hamile kaldım şuan 95im ve 32+3üm bugün ayrıca elimdeki irmik helvası ile selamlar 🖐️😁
Elaa-12 Aksakal1907 kilo alımınız çok değil bence. Ama şekere dikkat edin aman diyim. Bu arada irmik helvası şahane süt yapıyor, doğumdan sonra hiç elinizden düşmeyecek bence :)
Aslnrbl Elaa-12 97yle hamile kaldim boyluyum cok siritmiyor zaten 106yla dogurdum bir bucuk ay sonra tekrar 96ya dustum kuzum
Esraraz Elaa-12 ben 4 kilo aldım ama 37+5 haftalığım kilo almadım sayılır oğlumda çok kilo almıştım 25 falan