Elaa-12 86 kilo ile hamile kaldım. 19+3 haftalığım. Hala aynı kilodayım. Kaç kilo ile doğum yapacağını merak ediyorum. Sizler kaç kilo aldınız toplamda ?
Tuba000 Elaa-12 89 kilo ile hamile kaldım 98 kilo ile doğuma girdim doğumdan sonra 92 kiloya düşmüştüm.
Tuba000 Elaa-12 en hızlı kilo 30. Haftadan sonra alınıyor dikkat etmekte fayda var son haftalar insan kendini zor taşıyor 🙄
umutsuzmom Elaa-12 98 kilo ile hamile kaldım 26+1 bugün kontrole gittim tartıldım 102 olmuşum 😖 şuana kadar 4 kilo bakalım
Betulfurkan19 95.2 kilo ile hamile kaldım şuan 33+2 haftalık hamileyim çok şükür ki çok almadım 97.4 kg yım.
Betulfurkan19 Elaa-12 30 haftaya kadar hiç iştahım yoktu zaten mide bulantısından falan sürekli alıp veriyordum kiloyu. 30′dan sonra az az almaya başladım ama yine de çok şükür ki çok almadım. Bol bol su için o çok önemli
Tugfer07 Canım ben 22 haftam dayım 88 kıloyla hamıle kaldım ve suan 79 lara dustum gorenler hamıle olduğuma ınanmıyor meyve sebze agırlık lı beslen mesala ben hamıle kalmadan once tatlıyı cok seven bırıydım hamıle kaldım kalalı tatlı yıyemıyorum cok almazsın bence 4 5 kılo en fazla
Elaa-12 Tugfer07 beslenmeme çok dikkat edemiyorum. Ama tatlı hamurişi de fazla tüketmiyorum. Senin de zayıflaman tatlıdan uzak kaldığın içindir
Elaa-12 Tuba000 9 kg ideal. İlk hamileliğimde doktor 9 kg demişti, ama ben hiç dikkat etmeyerek 14 kg almıştım. Bunda dikkat etmek istiyorum. Sonradan emzirirken kilo vermesi zor oluyor, insan emzirme döneminde daha çok kilo alıyor
Nesli3504 umutsuzmom doğumunuz nasıl geçti herkes diyor kilolularım doğumu zor oluyormuş sinirlerimi bozdular
Anne_melek Canım ben de 88le hamile kalmıştım şu an 98im 38. Haftamdayım bakalım. Son 1 aya kadar daha azdı kilom son ay çok arttı maalesef
Elaa-12 Betulfurkan19 günde 3-4 litre su içiyorum. 3 öğün yiyorum. Sadece aradaki sağlıksız atıştırmalıkları kesmem lazım
Elifispir 91 le hamile kaldım 30 haftalık oldum hiç kilo almadım doktor kontrolünde bebeğin kilosu iyi dedi doktor
Fatma0090 Elaa-12 80ile kaldım 95 oldum 2 yada 3 hafta sonra doğum olucak. Benim ikinci gebeliğim ilkini erken doğum la kaybettim zayıflamadan geri 5ay içinde bu hamileliğimi öğrenmiştim
Elaa-12 TanemSerpil ilk çocuğumda ben de 14 kg almıştım. Ama ondayken çok tatlı ve hamur işi yemiştim 🙈
Elaa-12 Melisseref protein sebze ağırlıklı beslenmek gerekiyor kiloyu dengede tutabilmek için diye biliyorum :)
minigiminannesi03 Elaa-12 79 kiloyla hamile kaldım 88.8 en son 17sinde gittigimde kilo alıp almadigimi anlarim