Morkelebek26 fatmaa37demi5 yaaa sürekli görüyordum seni gelmedi gelmedi gelen yok diye 🙊🙈 çok şükür RABBİM sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olmasını nasip etsin 🤲🤗
izobellaaa-_- fatmaa37demi5 bugün temizlik yaptım sanki doğuracak mışım gibi acele acele iş tutuyoruz annem ile yarın da ağdam var sabahtan sonra da doktor sanki doktor yatış verecek gibi Şuan beni görsen 😂😂
fatmaa37demi5 izobellaaa-_- activating labor egzersizi yap canım kanamam olmasa acikligim iyi olmuştu
_mira_2022 fatmaa37demi5 yaaaaa gözün aydın canım sağlıcakla büyüt İNŞALLAH bende bu haberi bekliyordum naslısınız 🥰🥰 yarın bende doğuma gidiyorum darısı başımıza İNŞALLAH
Deniz97 fatmaa37demi5 maşşallah sağlıkla büyütün insallah 🙏🏻 Bişey sorabilirmiyim benimde doğum yakın kanamanız neden olmus acaba bişey dedi mi doktorunuz
fatmaa37demi5 Deniz97 suyum gelmeye başlamış o da kanla karışınca çok gibi olmuş kanama. Hani ekstra bir sorun görülmedi her seyi iyiydi bebegimin
denizz42 fatmaa37demi5 gözünüz aydın öncelikle normal doğumu bekliyordunuz sanırım neden sezeryan oldunuz?
aryadamla fatmaa37demi5 Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın ♥️🌸 sıra bize de gelir mi acaba😂
fatmaa37demi5 Nur-ftm55 yok iyi ki spinal secmisim ama dikislerim çok acıyor. Bir sorunu olmayan mutlaka normal doğum yapsın
Elifharbi54 fatmaa37demi5 hayırlı olsun Allah analı babalı büyutsun hayırlı evlat olsun darısı başıma olsun 😂