Kızlar spinal sezeryan ile doğurdum. Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah ❤ Tam 40. Haftada doğurmuş oldum. 16:27 de kızımı kucağıma aldım 🧿
Doğurdum 🥲❤
fatmaa37demi5 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün 🤍
Allah analı babalı büyütsün canim🥰 darisi başımıza 🙏
fatmaa37demi5 ay çok mutlu oldum gözünüz aydın sağlıkla huzurla büyütün inşallah geçmiş olsun🌸🤍darısı bizim başımıza🥰
Sonunda sende bu postu açabildin gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza 🥰😂
Hayırlı uğurlu olsun canım 🙏🙏🌸🌸
fatmaa37demi5 Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun 😍
fatmaa37demi5 ay hayırlı olsun detayları bekliyoruz kendine gelince😻 sağlıkla büyüt inşallah
fatmaa37demi5 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne kadar güzel duygudur
fatmaa37demi5 spinal anesteziyi sen mi istedin acaba yoksa ? 😊
SadeceSenaa evet canım ben istedim
Hayırlı olsun darısı bize😁🥰❤️🧿🧿
Aynı haftada olduğumuz için sizide hep görüyordum yorumlarda gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün 🌸 bende normal için bekliyorum ama daha ortada bişey yok
fatmaa37demi5 allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün inşallah 🙏 darası bize artık ☺
fatmaa37demi5 Maşallah canım sağlıkla büyüt 🌸 nasılsın neler oldu nasıl geçti
fatmaa37demi5 ayyyyyy inanmıyorummmm sıra bana inşallah geçmiş olsun hayırlı olsunnnn 🥰🧿🧿😭😭😭😭
fatmaa37demi5 ayy hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah darısı benim başıma ❤️
fatmaa37demi5 Gozunuz aydın Allah analı babalı büyütsün. 37 haftalık hamileyim, sezeryan olma ihtimalim var. Spinal sezeryan nasıl oluyor acaba epidural sezeryandan ne farkı var? Dogumdan kac saat sonra ayaga kalkılabiliyor ve sut hemen geliyor mu? Simdiden cok tesekkur ederim.
-MinikveAnnesi- çok çok iyi geçti canım inşallah dogum hikayemi de yazicam
izobellaaa-_- sıra sende tatlım ❤