izobellaaa-_- bı sen kaldın 🤪
Doğurdum 🥲❤
fatmaa37demi5 gözünüz aydın öncelikle normal doğumu bekliyordunuz sanırım neden sezeryan oldunuz?
fatmaa37demi5 Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım 🤲darısı bize insallah😅
fatmaa37demi5 Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın ♥️🌸 sıra bize de gelir mi acaba😂
Sinemkaya43 vallaha yaaa post açıp görmezseniz üzülürüm doğurdum diye 🤦🏻♀️😂
fatmaa37demi5 gözün aydın allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah 🤲
fatmaa37demi5 masallah kız bir ben kaldım Allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin😁
fatmaa37demi5 hayırlı olsun Rabbim sağlıkla, huzurla bütmeyi nasip etsin İnşaAllah 🤲🏻
fatmaa37demi5 o doğum şekli nasıl sizce zor muydu?
fatmaa37demi5 bizde doğduk 💙
fatmaa37demi5 hayırlı olsun Allah analı babalı büyutsun hayırlı evlat olsun darısı başıma olsun 😂
fatmaa37demi5 Allah analı babalı büyütsün 🌸🥰
fatmaa37demi5 Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ Darısı başımıza 🙏
fatmaa37demi5 Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun darısı bana dua et nolur bi ben kaldım galiba😂😂😂
Sinemkaya43 aşk olsun 41 haftalık olarak beni nasıl unutursunuz her yerdeyim dkfkdj
Zuhalsebu seninki herhalde doğduğu gibi okula gitmeyi düşünüyor 😰🤪 kız niye okadar beklediniz
fatmaa37demi5 önce suni verdiler mi yoksa direkt sezeryan mı oldu?
Deniz97 suyum gelmeye başlamış o da kanla karışınca çok gibi olmuş kanama. Hani ekstra bir sorun görülmedi her seyi iyiydi bebegimin
denizz42 kanamam oldu çok fazla
Nur-ftm55 yok iyi ki spinal secmisim ama dikislerim çok acıyor. Bir sorunu olmayan mutlaka normal doğum yapsın