secilertu ben de senin gibi erken şiştim 38 giyerken ayakkabıları 40 oldu ellerim kapanmıyor ayaklarım kızarıp morarmaya dönüyordu ama yüzümde bisey yoktu doktora söyledim idrar tahlili yaptı idrardan protein miktarına bakiyolar albüm diye bilinen hastalık var mı diye kontrol ediyolar tuzu bıraktım 1 ay erken işten rapor alarak dinlenmeye başladım sisliklerim azaldi ama her hafta düzenli olarak idrar ve tansiyon takibi yapılıyor erken başlayan şişlikler önemsiz değil erken doğuma zehirlenmeye kadar gidiyor mutlaka doktoruna soyle bende bişey çıkmadı çok şükür ama doktor yüzün de sisseydi o zaman endiselenirdim dedi lütfen ihmal etme ne olur ne olmaz. saglikla kucağına al bebeğini inşallah
    Busraaa0 evet sanırım öyle olmuş tavsiyelerinize uyuyorum çok sağ olun 😊
    Zehirlizakkum87 aminnn inşallah size de çok geçmiş olsun kontrolüm haftaya soracağım elbet ihmal etmem çok sağ olun
    arbustoo 25. Haftadayım 7 kilo aldım çok mu acaba 😔 çok zayıf da başlamadım 59 ile başlamıştım boyum 1.69
      secilertu 22 Haftalik Hamileyim bende sabah kalkınca burnum gözlerimin üzeri ve dudaklarım sis olarak uyanıyorum sizde de oluyor mu acaaba
        Glcdmrdmr benim şişlikler genelde sabah değil de akşam yoğunlaşıyor yemek yiyip suyu içip şişiyorum hissediyorum 😔 tuzu kesip suyu arttırınca az da olsa rahatladım ama tam anlamıyla kurtuldum diyemem.. doğuma kadar sabır 😊
        eymenimoglusum el ve ayak dikkat çekmiyor haklısın ama yüz direk belirginleşiyor şişince çok doğru benim de öyle 😔