Şişiyorum 🐡
- Düzenlendi
secilertu yüzünde şişlik varsa bir doktoruna danış. Ben 18 kilo falan aldim ama oyle asiri bir sislik yok yüzümde. Gecen gebelik tansiyon cikti bende. Doktor gebelik zehirlenmesi olabilir ama gebelik zehirlenmesi yuzun falan şişerdi oyle bir belirti yok demisti. Ordan animsadim. Olcak diye bir sey tabi korkmada. Sen bir sor doktoruna yinede yuzum sisti cok falan diye. Tedbirini al.
Sil12 çok teşekkür ederim tavsiyelere uymaya başladım çok şükür bir kaç gündür sorun kalmadı 😊
Nishaa yoo hayır aksine hiç aşermedim 😊 ama tavsiyelere uydum tuzu elime bile almıyorum ve suyu da arttırdım çok şükür bir kaç gündür sorun yok çok teşekkür ediyorum 😊
Tosbik 😁 benim de 38 olan ayaklar 39 oldu 40 olma yolunda ilerliyor 😁 bakalım hamilelik sonuna kadar kaç numarayı zorlayacağız 😁
iremby kontrolüm haftaya inşallah soracağım soruların en başına ekledim umarım kötü bir şey yoktur tuzu kestim suyu arttırdım bir kaç gündür sorun yok gibi ama yine de sorayım teşekkür ediyorum 😊
secilertu tuz yemeyin bir de tansiyonunuzu ölçün sürekli hamur işinden de uzak durun kiloyla alakası yok bunun tamamen ödem . Doktorunuza danışın durumu . Erken başlamışsınız çünkü ödem ve şişliklere
secilertu ben de senin gibi erken şiştim 38 giyerken ayakkabıları 40 oldu ellerim kapanmıyor ayaklarım kızarıp morarmaya dönüyordu ama yüzümde bisey yoktu doktora söyledim idrar tahlili yaptı idrardan protein miktarına bakiyolar albüm diye bilinen hastalık var mı diye kontrol ediyolar tuzu bıraktım 1 ay erken işten rapor alarak dinlenmeye başladım sisliklerim azaldi ama her hafta düzenli olarak idrar ve tansiyon takibi yapılıyor erken başlayan şişlikler önemsiz değil erken doğuma zehirlenmeye kadar gidiyor mutlaka doktoruna soyle bende bişey çıkmadı çok şükür ama doktor yüzün de sisseydi o zaman endiselenirdim dedi lütfen ihmal etme ne olur ne olmaz. saglikla kucağına al bebeğini inşallah
https://www.youtube.com/watch?v=ZGKFVEMXTcg
kilo alıyor olabilirmisin
kilo alıyor olabilirmisin
Minnakelifim03 benimde 32 hafta 14 kilo aldim ellerim ayaklarimdan ziyade yüzüm şişti ya dogsun su bebeklerde kurtulalim sisliklerden geçer inşallah
goncacan insaaallah
goncacan inşallah inşallah 😊
Sedayznn artık dayanacağız ne yapalım balon yanak olarak yola devam 😁
Tugbakalenci kontrolüm haftaya soracağım inşallah çok sağ olun 😊
Busraaa0 evet sanırım öyle olmuş tavsiyelerinize uyuyorum çok sağ olun 😊