Bu hafta ellerim ayaklarım ve özellikle yüzümdeki şişlik sadece ben değil etrafımdaki herkes tarafından farkediliyor 😔 23+ 3deyiz 6 kilo aldım şimdiden bu kadar şişmek normal mi ? Ödem midir bu ? Çözümü var mıdır acaba ? Su içsem bile şiştiğimi farkediyorum 😢
    secilertu daha erken çokta kilo almamışsın ama tuzlu ekşi yemeyi azaltabilirsin bol bol su en az 2 litre. bide cok şiştigini farkedersen ayaklarını yüksek biyerde tutarak uzan dinlen. Ama dedgim gibi tuz çok önemli tuzsuz yemeye alıştırın kendinizi. ben yapamam demiştim ama zorla su içmeye calısıyorum tuzu yok denecek kadar azalttım. ama 39 haftalıgım 2 kere şişligim oldu oda cok yürüyüşten başka giç ödem yapmadım.
      secilertu yani odem yok ama karnimda cogu zaman sislik hisseidyorum. Sizin bebeginiz hergun duzenli hareket ediyormu benimkinin duzensiz bende onun meraki icindeyim
        secilertu canım hamileligimin ilk haftalarinda 83 kiloydum tuzlu yemekten oluyor daha sonra gunde 1 maden suyu ictim hem refluye de iyi geliyo suanda 20 haftalik hamileyim 78 e dustum kizimda iyi maden suyunu oneririm
          snysngn tavsiyelerine uymaya çalışacağım inşallah evet çok zor tuzu hayatımdan çıkarmak ama elimden geldiği kadar keseceğim 👍🏻
          Fasulyeemm evet karındaki şişlik bende de oluyor benim bebeğimin de hareketleri düzenli değil daha düzene girmez diye duymuştum ama en çok akşamları hissediyorum 😊
          Minnakelifim03 inşallah inşallah ☺️ Doğuma kadar şişen yanaklardan gözlerim kapanacak resmen bir an önce geçsin zaman sağlıcakla gelsin bebeklerimiz 😍
          secilertu 34 haftalık gebeyim 6 hafta öncesine kadar 1 kilom bile yoktu şu an 7 kilo aldım aslında almadım o sadece şişlik yeme içme bence çok bağlı değil vücudun yapıyor bence çünkü ben günde 4 litre su içen biriyim hiç takma şişliğini evet çok kötü duruyor ama maalesef
            Edaaa7166 ben de suyu çok içiyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama demek ki yetmiyor diye düşünüyorum 🤔 hamile olduğunu bilen insanların direk yüzün şişmiş demesi daha çok etkiliyor zaten acaba kötü bir durum mu bu diye 😔 inşallah sıkıntısız geçiririz sizin az kalmış darısı da bana inşallah